Dojcsák Dániel

T3: Rise of the Machines

A robotok újabb támadásokat indítanak az emberiség ellen, és ezúttal a fimvászon mellett a konzolok képernyőin is hadat üzentek. A film játékadaptációja hamarosan a boltokba kerül hazánkban is a film DVD-jével egyidőben.

Az Atari bejelentette, hogy PS2-re, Xboxra és Gameboy Advance-ra is megjelentette a Terminator 3: Rise of the Machines című first person shooter akció játékát. A PC-s verzióról jelenleg nincs még információ, de valószínüleg némi csúszással elkészül az is, bár a konzol átiratok PC-n nem szoktak osztatlan sikert aratni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

"Mind a Terminator 3: Rise of the Machines film DVD-jét és a videójátékot egyszerre fogjuk kiadni, szóval a rajongók megnézhetik a Terminátort akció közben otthoni házimozijukon, majd egy perccel később a néző maga is Terminátorrá válhat a kedvenc játékgépén" - mondta Steve Allison, az Atari vezető marketing igazgatója Los Angelesben. "A Terminator 3: Rise of the Machines videójáték az egész filmet egy teljesen új szintre emeli. A játékos nemcsak hogy végigkövetheti a film cselekményét, de mindent ami a filmet megelőzően történt átélhet első szám egyes személyben. Hogy küldték vissza a Terminátort az időben? Hogy ölte meg John Connort? Es hogy néz ki valójában a Skynet? Mindezekre a kérdésekre választ kaphatunk a játékban."

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A játék során küldetéseket kell teljesítenünk, több mint 20 pályán keresztül kell megküzdeni az ellenfelekkel, a kies jövőbeli sivatagtól a jelenlegi Los Angelesen és annak belvárosán át, kutatólaborokig mindenhol. Ebben segítségünkre lesz a több mint 20 futurisztikus és mai fegyver, például Skynet Arc Lézer, Tech-Com Micro Rakétavető és Skynet Rohamgépágyú. A játékról további információk a T3 weboldalon találhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Darth Sith #5
    a War Of The Machines az jobb lesz sokkal!! :D
  • Mr_Rob #4
    Ez a játék is valszeg csak a nevével fogja tudni eladni magát... :-/
  • KillerCorp. #1
    Elég kőkorszaki a grafika....