Dojcsák Dániel

Microsoft Játék Tanácsadó

A Microsoft egy merőben új online szolgáltatást indít, ami azért jön létre, hogy a PC játék misztikus útvesztőjében eltévedt újonc (newbie) XP felhasználóknak segítsen.

Az új ötlet valószínűleg nem csak egy kósza gondolat, hiszen az MS már ezen a héten beindítja online rendelését. A kezdők kisegítésén kívűl pedig megpróbál a hardcore játékosoknak is némi új információt biztosítani. A weboldal könnyen használható felületű, tehát minden új felhasználó és új látogató könnyen kiigazodik a tömérdek információ dzsungelében.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Néhány Windows hibaüzenet

Kérdés az, hogy vajon a szoftveróriás ezzel saját magát vagy a játékgyártókat kívánja minősíteni, mert valljuk be sokszor meggyűlik mindenkinek a baja egy-egy telepítés során. Divat ilyenkor egyből a "vindózt" szidni, de komolyabban belegondolva a sok játékgyártó és hardware mellett valóban piacképes lehet egy ilyen tanácsadás.

Illetve az MS ezen felbuzdulása valószínűsíti, hogy az X-box folyamatos előrenyomása mellett szeretnék, ha a PC-piac is megmaradna és nagy szeletet hasítana ki az egész tortából. A szolgáltatás egyébként a Microsoft oldalán belül elérhető és külön érdekesség, hogy a java applet úgy tűnik, mintha a Futuremark szerverén futna, sőt a benchamark részét a dolognak egyértelműen a Futuremark csinálja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flashy #8
    magyar windowst szidni 10 eve volt divat bocs.
  • selwik #6
    Az én kedvenc hibaüzenetem:

    "Súlyos"

    Csak így ennyi:))
    Egy régebbi Catalyst installálása után rakta elém. De nem tudom miért, simán jó volt a driver, és működött vele minden program.
  • aDannyBoy #5
    Sajat postafiokomrol van a screenshoot,
    de nem felek
    egyreszt 1.5 eve keszult,
    masreszt ezzel nem ersz semmit :)
    illetve ha valaki feltori, akkor grat, es olvassa a 26. rangu freemail postafiokom havonta egyszer egyszer megjeleno forgalmat :))))
  • b #4
    no akkor hadd áruljak el egy titkot.

    igaz nem hekkerek az sg törzsközönsége, de még ennek ellenére sem szabad olyan képet kirakni az oldalra, amiből következtetni lehet mások azonosítójára.

    tehát azt a fríméjles képet vagy szedjétek le vagy töröljétek azt a postafiókot.

    figyelnek bennünket. rtlklúb vasárnap 8 óra.
  • Nyers #3
    Igen.
  • Redfox #2
    Az.
  • Darth Sith #1
    érdekes.