Lionel

Új hős várja a gyerekek segítségét! Megjelent a Fitznik!

A Dexterity Software megjelentette új interaktív kirakójátékát Windows platformra. A játék célja, hogy a főszereplő, Fitz bőrébe bújva összegyűjtsük a letűnt városban hátrahagyott ékköveket.

Mivel a főhős fegyvertelen, pusztán ügyességében és logikájában bízhat, ha le akarja győzni a tűzgolyókat köpködő kobrákat és az éhes pókokat, akik a város jelenlegi lakói. A Fitznik egyszerre nyújtja a felfedezés és a kihívás örömét. Az első pályán megtanulhatjuk, hogyan kerüljük el a tűzgolyókat kövek elmozgatásával. A későbbi szinteken elsajátíthatjuk a hídépítés, a csapdakészítés és a bombarobbantás mesterségét. A játékban előrehaladva egyre összetettebb feladatokat kell megoldanunk, s a sikerhez kombinálnunk kell Fitz különböző képességeit.


A program interfésze egyszerű, könnyen elsajátítható a kisgyerekek számára. A szintek bármelyike betölthető, nem kötelező sorban végighaladnunk rajtuk. A 65 000 színt használó grafikának, és az előre lerenderelt 3Ds környezetnek köszönhetően a program szép látványt nyújt, ugyanakkor rendkívül alacsony teljesítményű konfiguráción is elfut. A szoftver Windows 95, 98, 2000 és XP rendszereken játszható, és megelégszik egy 32 megabájt memóriával rendelkező 166 MHz-s Pentium számítógéppel. Az ingyenes, tíz szintet tartalmazó demó a dexterity.com címről tölthető le. A program ára 19.95 dollár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dewdew #2
    Ott a pont Habla!
  • _HABLA_ #1
    Lehet, hogy infantilis vagyok, de én letöltöm a demot, ez volt a kedvenc játékom C64-en csak akkor még Boulder Dash-nek hívták. Engem tízszer jobban le tudna ma is kötni mint a ma készített 3D-s szarok amik szépek ugyan, de játszhatatlanok. Ebben legalább volt értelem, remélem nem rontották el faszságokkal mint a Myra-t.