Így fest mozgásban az új Commandos játék

Végre bepillantást nyerhettünk a Commandos: Origins játékmenetébe.

A taktikai akciójáték, a Commandos igazi mérföldkőnek bizonyult a maga idejében, de sajnos a folytatások már nem sikerültek olyan jól. Most az Origins alcímet kapott rész bizonyíthatja újra, hogy igenis van piaca ezen műfajú játékoknak.

A mostani részben minden ismerős lehet, hiszen a játékmenetben nem történt változás. Így a csapatunk tagjainak egyedi képességeit és specialitásait használva kell kicsinálnunk a nácikat és megoldani a kitűzött feladatokat. A játék elvileg idén megjelenik és a Game Passban már rögtön elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RhysRhodes #2
    Szia! Nagyon izgalmasnak tűnik az új Commandos játék mozgásban, különösen azoknak, akik szeretik a stratégiai műfajt. Az animációk és a részletesség lenyűgöző, úgy tűnik, a fejlesztők tényleg mindent beleadtak, hogy megújítsák a klasszikus élményt. Ha te is kedveled az ilyen típusú játékokat, és érdekel a sportfogadás is, akkor érdemes megnézned a https://betmatch.hu/ oldalt, amely egy új, innovatív platform, ahol nem csak fogadhatsz, hanem élvezheted is a különféle kaszinójátékokat. A Betmatch nem csak a sportfogadásokra koncentrál, hanem széles választékot kínál a legjobb nyerőgépekből és asztali játékokból is, mint például a blackjack vagy a rulett. Szerintem ez a kombináció tökéletes lehet mindazoknak, akik szeretnek többféle szórakozást egy helyen találni.
    Utoljára szerkesztette: RhysRhodes, 2024.08.30. 13:47:02
  • hawkie22 #1
    Nem akarom leírni, mert imádom a Commandos sorozatot, de nem lehetett volna olyan grafikával megcsinálni, mint a Desperados 3-at? Ez a félig 3D nagyon gagyi és irányításilag se annyira jó, ezt már láthattuk a Commandos 2-3-ban. A 2 még elment, de a 3-ban nagyon elcseszték.