Végre bemutatkozott a Perfect Dark

A Perfect Dark is életjelet adott végre magáról és nem is akármilyet.

A Perfect Dark elméletileg évek óta készül és eddig sajnos kínosan nagy volt a csend a projekt körül, de a mostani Showcasen egy hosszú, látványos és hangulatos trailert kaptunk, mely ráadásul szinte csak játékmeneti elemeket tartalmazott. A rossz hír, hogy sajnos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk.

Éppen ezért nagyon reménykedünk, hogy legkésőbb 2025-ben meg fog jelenni a cím. A Perfect Dark ugyanis hiánypótló lehet, hiszen egy akció-kaland-FPS lesz, benne RPG elemekkel és az első pár percben a Deus Ex új részére is lehetett tippelni, ami egyébként nagyon jó ajánlólevél.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Supra-III #2
  Kicsit elgondolkoztam a videón...
  Valahol szomorú, hogy az AI előtt vagy 3-5 évig mindenki a fizikai motorra verte a nyálát - ehhez képest még most is teljesen valószerűtlenek a mozgások.

  A másik szomorú, hogy már vagy 5 éve nem láttam semmit, ami grafikailag megfogott volna. Oké, ha egymás mellé teszik a két képet, akkor látszok hogy szebb, vagy legalább más, de az a régi érzés egyikben sincs meg, hogy "azta, de marha jó, ezt ki akarom próbálni!".
  Nyilván régen könnyű volt nagyot lépni előre, de valahogy akkor is az az érzésem, hogy ugyanazok a vackok jönnek futószalagon más textúrákkal...
 • ZenMillitia #1
  uncsi a sok akcio