Call of Duty: Doom?

A kiszivárgott videók szerint az eredetileg tervezett Doom 4 nagyon hasonlított a Call of Duty sorozatra.

A Doom alapvetésnek számít az FPS-ek és úgy általában a játékvilágban, így minden, ezzel kapcsolatos hír mindig is kiemelt szerepet kap. Bár sosem valósult meg, de 2000-es években az id software eredetileg egy teljesen más vonalon akart elindulni a Doom negyedik részével. A második fejezet koncepcióját vették elő, melyben a démonok elárasztották a Földet és egy ellenálló csapat tagjaként kellett felvenni a harcot velük.

A játékot be is mutatták, de a visszajelzések alapján a Call of Doom gúnynevet kapta és el is tűnt a süllyesztőben. De nem ezért, hanem mert a Zenimax felvásárlás után, a Rage gyengébb teljesítményének hatására döntöttek úgy, hogy újra kell gondolni a koncepciót. Ez lett végül az Eternal, de most friss videók kerültek ki az eredeti változatból, mely alapján megnyugodhatunk, hogy jól döntöttek a kiadónál, mikor nem mentek tovább az eredetileg tervezett úton.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    Szerencsére nem ez lett belőle. A DOOM egyik része sem játszódott a Földön emlékeim. Az 1-2-vel még megjelenésükkor játszottam, de sztem azok sem a Földön játszódtak. A 3 viszont tuti nem.