Ötvös Tibor

Lezajlott a State of Play

Lezajlott a State of Play, melyen akadtak érdekes bejelentések is, igaz nem túl sok.

A Sony úgy döntött, hogy a PS VR2 boltokba kerülésével együtt megtart egy State of Play rendezvényt is, melyen megmutatja, mikkel is készül megtámogatni az eszközt. Így nem meglepő módon az expón többnyire a VR-élményekre koncentráltak, de azért akadtak korábbi bejelentésekkel kapcsolatos új infók is. A The Foglands egy bizarr hangulatú akciójáték, mely nyújthat pár órányi borzongást.


A The Green Hell már ismerős lehet a PC-s tábor számára, de hamarosan a Sony konzoljának virtuális eszközére is elérhető lesz. A Synapse már izgalmasabbnak tűnik, de talán csak azért, mert a fejlesztő nDreams nem sokat árult el a projektről. A környezet atmoszférája üt, várjuk a végeredményt.


Isaac Asimov ismét nagyon divatos, hiszen Az alapítvány sorozatot is kapott és hamarosan játék formájában is megismerhetjük a történetét. A Journey to Foundation egy kémet alakítunk, akinek feladata beszivárogni a disszidensek közé. Az ott tapasztaltak azonban jelentősen megváltoztatják az eddigi életünket és történelmünket.


A Before your Eyes kapott már korábban BAFTA díjat is, így nem ismeretlen a gamerek számára. A PS VR2-re optimalizált változatban a játék kihasználja majd a "kontroller" lehetőségeit és például a pislogásunkkal tudjuk befolyásolni az idő múlását. Érdekes újítás, várjuk, hogy kipróbálhassuk.


Kicsit érdekesebb, hogy a Humanity című logikai játék is kap majd PS VR2 támogatást. A leginkább a Lemmingsre emlékeztető játékmenetben az emberiséget kell terelgessük a megadott pályákon. A demó már elérhető, érdemes tenni vele egy próbát.


Eddig voltak a VR2-es címek. A Street Fighter 6 három újabb karaktert mutattak be. Zangief már ismerős a rajongóknak, hiszen az orosz óriás rendszeres szereplője a harcoknak. Cammy szintén visszatér, Lily pedig a mostani generációnak szóló karakter, aki folyamatosan posztolgatja a harcokról a képeket a felületeken.


A Resident Evil 4 remake nem igényel komolyabb bemutatást, hiszen talán az idei év egyik legjobban várt címéről van szó és nem is tudjuk elképzelni, hogy a korábbi, jól sikerült remakek után pont ezzel nyúlna mellé a Capcom.


Végül pedig végre újra megmutatta magát a Suicide Squad: Kill The Justice League, mely egy komolyabb videót kapott. A Rocksteady alkotása már régóta csúszik, így félő, hogy milyen lesz a végeredmény. A sztori érdekes, a "gonosztevőkkel jókat ölni" gondolat működhet is, így várjuk a májusi premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frekvency #1
    mind hulladék, nincs már normális játék