Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake

Hivatalosan is bemutatkozott a Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake.

A Sony saját bemutatóját tudta le az este és ennek első elemeként rögtön egy elég nagy bombát robbantottak. Itt mutatkozott be ugyanis a Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake, melyet már évtizedek óta követelnek a rajongók. Ráadásul rengeteg részt dolgoznak át az Aspyr tagjai. Az animációk, a környezet és új elemek is kerülnek majd a játékba. A megjelenés dátuma még nem ismert, de premierkor konzolon csak PS5-re lesz elérhető.

4000 évvel járunk Az új remény cselekménye előtt. Ekkoriban a sok Jedi lovagnak köszönhetően viszonylag nagy békesség honolt, ám egy Mandalorian nevű faj megtámadta a Régi Köztársaságot, és csak a két hős Jedi lovag, Raven és Malak vezette flottának sikerült elzavarnia az ellenséget. A háború végén a két hős egy ősi romra bukkant a Dantooine bolygón, közel az ottani Jedi Akadémiához. Ezután hosszú utazásra indultak és eltűntek. Visszatérésükkor azonban már Sith nagyurakként jelentek meg és lerohanták a Régi Köztársaságot. A harc közben egy Jedikből álló különítmény feljutott Revan hajójára, hogy végezzenek a Sith nagyúrral. Amint Malak fülébe jutott a merénylet híre, azonnal egykori mestere ellen fordult és tüzet nyitott annak hajójára. Itt indul a játék cselekménye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #4
    Kényszeres PS reklámjáték új ötlet nélkül... nyomorúságos...
  • wraithLord #3
    Végül is igen. Akkor úgy mondom, hogy ma már még egyszerűbb lenne. :D
  • Caro #2
    Az eredeti is egy konzolra "optimalizált" fos volt. Már ami a kezelőfelületet, gépigényt illeti.

    De ennek ellenére zseniális remekmű, amit a történet tett azzá.
  • wraithLord #1
    Lelki szemeim előtt már látom, hogy ez is ilyen rpg elemeket tartalmazó akciójáték lesz. Mert ugye nem remaster, hanem remake, ráadásul konzolra, ráadásul a mai elvárásokhoz igazítva.

    "Mandalorian nevű faj" :D

    SPOILER :D
    Nem ott indul a játék cselekménye, hogy egy amnéziás, "nem tudja magáról, hogy erőhasználó" Revannal rohangálunk valami istenhátamögötti trash bolygón? (már nem emlékszem, melyiken). Amikor kezdődik a játék, akkor Revan már túlesett a Jedi agymosáson is.