Ötvös Tibor

Hivatalos: Visszatérnek az ismertebb gonosztevők a Far Cry 6-ba

Hamarosan indul a Ubisoft Forward, de már kikerült egy érdekes videó, mely szerint a Far Cry sorozat ismertebb fő-ellenfelei is visszatérnek a Season Passban.

Várjuk már a Ubisoft Forward rendezvényét, melyen sajnos a The Division vagy a Prince of Persia franchise nem lesznek jelen. Ugyanakkor a Far Cry 6 biztosan kint lesz és a jelek szerint a Season Pass izgalmas újdonsággal érkezik majd. Egy videó alapján ugyanis a Far Cry 3-4-5 fő ellenfelei, Pagan, Joseph és Vaas is elérhetővé válnak játszható karakterként. Várjuk a hivatalos leleplezést.

Hősünk Dani Rojas, egy gerilla őslakos Yara szigetén, ahol a véreskezű diktátor, Anton Castillo mindent megtesz a hatalom megtartásáért. Célja, hogy mindenét fia, Diego örököljön és ezért bármire hajlandó. Ennek eredménye egy polgárháború, melyben mi is aktívan részt veszünk. A játék október 7-én jelenik meg.

Frissítés: A Ubisoft Forwardon hivatalosan is bemutatkozott a Season Pass, melyben valóban irányíthatóvá válnak a Far Cry legismertebb gonosztevői. Emellett elérhető lesz a csomagban a Far Cry 3: Blood Dragon is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CoolStuff #1
    Vaas visszatérését én nem bánnám. :)