Ötvös Tibor

Újra megmutatta magát a Star Wars: Dark Forces

Ismét megmutatta magát a Star Wars: Dark Forces.

1995-ben jelent meg a Star Wars: Dark Forces, mely egy igen hangulatos FPS volt a népszerű univerzumban. A játék elég szép sikert aratott és el is indított egy új sorozatot. 2019 elején pedig bemutatkozott a rajongók által fejlesztett remake, mely nagyon szépnek tűnt. Ma pedig újra életjelet adott magáról a program és ezúttal még szebbnek tűnik a játék.

A sztori nem vállal túl nagyot, hiszen Kyle Katarn egy zsoldos, aki minden útjába kerülő munkát elvállal. Ennyi. Megyünk a pályán és gyilkoljuk a birodalmi tiszteket és közkatonákat. Mindezt azonban rendkívül hangulatos és szórakoztató környezetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nimfas #5
  Tévedés: nem Obi Van vágta le Jango Fettet az EP2-ben hanem Mace Windu mester, ráadásul a fejvadász fia Bobba Fett szeme láttára. ;-)
  Sok "vita" volt arról egyénként, hogy meddig szolgáltak klónok a köztársasági majd birodalmi seregben. Az EP 7-ben pl már nem klónok voltak, de a Halálcsillag című könyvben sem klónok voltak. (Ez a könyv a halálcsillagon dolgozó embereket és egyéb lényeket mutatja be)
  Utoljára szerkesztette: nimfas, 2021.03.23. 23:15:36
 • Zombee #4
  Elvileg a rohamosztagosok klónok, az "apát" Jango Fett-et meg Obi Van levágta még az EP2: A klónok támadása idejében. :)
 • Kissssss0 #2
  aham... asszem maradok az eredeti 95-ös kiadásnál.
 • Zombee #1
  1995-ben azért általában véve nem volt a játékoknak olyan sztorija, mint később.