Ötvös Tibor

Akcióba lendült a Spider-Man: Miles Morales

Mozgásba lendült Miles Morales.

A Sony konferenciáján természetesen jelen volt az új Spider-Man játék is, melynek Miles Morales lesz a főszereplője. A közel 8 perces videóban betekintést nyerünk a játék kínálta környezetbe és kihívásokba. A program továbbra is jónak tűnik, de kíváncsian várjuk, mikor mutatkozik be a valódi második része.

A sztori szerint egy évvel az első rész után járunk és Miles egy energiavállalat illetve egy high-tech bűnözőcsapat közötti háború közepébe csöppen, éppen Karácsonykor. A bejárható terület az Uncharted: The Lost Legacy méretével vetekszik, az irányításban pedig fontos szerepet kap majd az új DualSense kontroller

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blage7 #15
    Nahát, úgy látom hogy drága "bandeeeeee" főszerkesztő úr megint csak eltűnt. Biztos valami csúnya összeesküvés áldozata lett a drága felvilágosult szabadságharcos. Na mindegy is...
  • Blage7 #14
    És megint csak kerüli a saját kútfőből való válaszadást, inkább másra hivatkozik. Nem is lepődök meg. :)
    "Egy bizonyos szint felett nem megyünk le egy bizonyos szint alá". Megint csak az önfelszopás iróniája.
    Az Önhöz hasonló emberekre szokták mondani, hogy maga nem csak egy szimpla bohóc, hanem az egész cirkusz.
  • Blage7 #11
    El is hiszem, lerí Önről hogy egy művelt, nagy tudású főszerkesztő, azért jön nyálazni elmeroggyant módra egy videojátékos hír alá, Én személy szerint szabadidőmben a fogtündérnek szoktam besegíteni. Érdekes egyébként hogy az eddigi agymenéseiben Önön kívül mindenkit egy tudatlan, agymosott birkának titulál, de azért rám mutogat hogy én akarom másokra ráerőltetni a felsőbbrendűségemet. Úgy tűnik az irónia fogalmát nem tanulta meg a drága főszerkesztő úr. :)
    De ha már ennyire jól informált és remek kapcsolatokkal rendelkezik, akkor bizonyára azt is tudja, hogy ez a "nem nyerhet a film Oscar-t, ha nincsenek benne feketék", ebben a formában egyáltalán nem igaz. Ahhoz hogy egy alkotás indulhasson a Legjobb Film kategóriában, az alábbi 4 kitétel közül kettőnek kell megfelelnie:

    - pozitív nézői visszajelzések
    - diverzitás megfelelő reprezentálása az alkotással kapcsolatban (ez akár jelenthet marketing vagy technikai háttérmunkát)
    - kreatív vezetés és csapatmunka
    - alkotás hatása az iparra

    Ha mondjuk az első és az utolsó kritériumnak megfelel a film, akkor már lehet nevezni, attól függetlenül hogy hány fekete, ázsiai, latino, meleg, transznemű, kiskutya farka látható az alkotásban. De nyilván ez is egy titkos újságírói praktika amiről én nem tudok, hogy csak azokat emeljük ki a tények közül ami a saját mondandónkat alátámasztja, a többi felett pedig jótékonyan szemet hunyunk. Illetve gondolom az is egy főszerkesztői húzás, hogy bőszen eltávolítjuk azokat az előző hozzászólásainkat egy fórumon, amiket egy csuklómozdulattal a földbe döngöltek, mert hát ez elég rossz fényt vetne egy khm... "25 éve profi újságíróra". De látom a kultúrmarxistázás az megy, újabb professzionális újságírói megközelítés, ha már érdemben nem tud mit hozzátenni a társalgáshoz, akkor csak simán próbáljon meg további sértéseket a vitapartner fejéhez vágni. Jól sejtem, hogy Ön is az "én vagyok a hangosabb, nekem van igazam" vitamódszer híve? Illetve még egy csipet a jól bevált "saját gondolatok révén dobjunk be pár ismert nevet, esetleg egy fél oldalas szöveget amit másoktól idézünk, meg soroljunk fel mindenféle mainstream média neveket" fűszerekből, és kész is van a tökéletes önfelszopás receptje, amitől baromi intelligensnek és mindenki fölött állónak érezhetjük magunkat.
    Na, drága főszerkesztő úr, vissza is engedem önt a Buci Maci irodaházába, hadd kacagjon tovább a többi ápolttal, örülök hogy ilyen kellemes perceket sikerült szereznem önöknek, bár úgy látom nem olyan nagy a hírforgalom maguknál, ha ennyi idejük van egy ismeretlen ember hozzászólásain rágódni az internet nagy világában. Még egy jó tanács, egy pár napja beléptünk már az őszbe, innentől kezdve csak egyre hidegebb lesz, úgyhogy szóljon az ápolóknak hogy adjanak egy extra kényszerzubbonyt, meg ne fázzon.
    Várom sziporkázó válaszát!
    Utoljára szerkesztette: Blage7, 2020.09.29. 16:48:30
  • Blage7 #8
    Látom vannak bajok. Na mindegy is, tartsd csak magadon a fólia sapkát, ha az úgy neked kényelmesebb. Egyébként igen, azt jól látod, hogy Peter Parker soha nem volt fekete, de azt már el is mondtam, hogy Miles Morales nem egyenlő Peter Parker-rel. Ha megnézed a lentebb ajánlott animációs filmet, vagy akár csak egy percre is kimerészkedsz az agymosó hullám elleni kis bunkeredből, akkor magad is utána nézhetsz, hogy a van női Pókember (Gwen Stacy), malac Pókember (Peter Porker), fekete-fehér Pókember (noir Pókember), ázsiai kislány aki egy Pókember robottal mászkál (Penny Parker), és még sorolhatnám... De nyilván a női Pókembert csak az elnyomó, radikális feministák miatt találták ki, a malac Pókember nyilván George Orwell Állatfarmjára egy utalás, a noir Pókember az a fekete és fehér társadalom egybemosását erősíti, Penny Parker pedig a japán anime és manga agymosást erőlteti, amitől a szegény nyugati fiatalok elveszítik a realitás érzetüket... Vagy valami ilyesmi, nem tudom, csak úgy a hasamra ütöttem, hogy vajon a Te beszűkült agyadon mi futhat át nagy hirtelen.
    Persze, én is csak áldozat vagyok, persze. Aki nem húz fóliasapkát, meg nem rak "radarsugár visszaverő CD-t" a visszapillantóra, meg nem része az összeesküvés elméleteknek, az csakis áldozat lehet, egy percre se gondold azt hogy talán Te vagy a hülye aki szükségtelenül felfújja ezt az egészet olyasmivel aminek köze sincs a dologhoz. Főleg egyébként hogy megsúgom, az általad emlegetett BLM meg hasonlók még a fasorban se voltak amikor Miles Morales karaktere már népszerűnek számított, évek teltek el a kettő között. De nem baj, ahogy mondtam, ne nézz utána semminek, csak húzd a szemedbe a fólia sapkát, bújjad az agymosásról szóló kis könyvedet, aztán dőlj elégedetten hátra hogy mindenki hülye csak Te vagy a helikopter.
  • Blage7 #6
    Miles Morales karaktere 2011 jelen van a Marvel képregényekben, és nem a fehér Peter Parker-t hivatott lecserélni, hanem ő egy párhuzamos univerzum Pókembere. A 2018-as, nagy sikerű (Oscar díjjal is jutalmazott) Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmnek is ő volt az egyik főszereplője, sok más "alternatív Pókember" mellett. A mostani USA-beli eseményekhez semmilyen köze nincsen.
    Ezekről mindenkinek legyen meg a maga véleménye, de ha ennyire halvány lila gőzöd sincs arról hogy ki is ez a karakter a játékban, akkor inkább máshova röfögj a hülyeségeddel.
  • yesname #3
    Te beteg vagy.
  • hawkie22 #2
    Miért lenne vicc, ha a képregényekben is ilyen volt? Nem a játék kedvéért alkották meg a karaktert. Amúgy meg játék közben legtöbbször úgyse látod, hogy milyen a börszíne. De úgy látszik, te is abba az embercsoportba tartozol, ahol ha valaki nem fehér férfi, az már nem is lehet ember, illetve ne játszon filmben, ne legyen játékban karakter vagy ne is létezzen.