Akcióba lendült a Spider-Man: Miles Morales

Mozgásba lendült Miles Morales.

A Sony konferenciáján természetesen jelen volt az új Spider-Man játék is, melynek Miles Morales lesz a főszereplője. A közel 8 perces videóban betekintést nyerünk a játék kínálta környezetbe és kihívásokba. A program továbbra is jónak tűnik, de kíváncsian várjuk, mikor mutatkozik be a valódi második része.

A sztori szerint egy évvel az első rész után járunk és Miles egy energiavállalat illetve egy high-tech bűnözőcsapat közötti háború közepébe csöppen, éppen Karácsonykor. A bejárható terület az Uncharted: The Lost Legacy méretével vetekszik, az irányításban pedig fontos szerepet kap majd az új DualSense kontroller

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Blage7 #6
  Miles Morales karaktere 2011 jelen van a Marvel képregényekben, és nem a fehér Peter Parker-t hivatott lecserélni, hanem ő egy párhuzamos univerzum Pókembere. A 2018-as, nagy sikerű (Oscar díjjal is jutalmazott) Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmnek is ő volt az egyik főszereplője, sok más "alternatív Pókember" mellett. A mostani USA-beli eseményekhez semmilyen köze nincsen.
  Ezekről mindenkinek legyen meg a maga véleménye, de ha ennyire halvány lila gőzöd sincs arról hogy ki is ez a karakter a játékban, akkor inkább máshova röfögj a hülyeségeddel.
 • bandeeeeee #5
  Ha nem elég „sokszínű” a filmed, 2024-től nem kaphatsz Oscart.
  Hollywood mutatja az utat!.

  Az Oscar-díjakról döntő amerikai filmakadémia kedden nyilvánosságra hozta új szabályait, amelyekkel a legjobb film díjára pályázó filmek sokszínűségét akarja elősegíteni. Az új szabályozás 2024-től lép élebe.

  Az amerikai filmakadémia sok kritikát kapott, amiért kevés olyan filmet díjaz, amelynek alkotója valamilyen kisebbséghez, színes etnikai csoporthoz tartozik. A most bejelentett új szabályok a kamera előtt és mögött dolgozók sokszínűségének érvényesülését támogatják.

  Az új szabályozás négy körre terjed ki. Arra, hogy a színészek vagy színésznők egy része valamilyen etnikai kisebbséghez tartozzon, például ázsiai vagy spanyol származású legyen. Egy másik kritérium tartalmi vonatkozású: a film foglalkozzon olyan témával, amely a nőkkel, a kisebbségekkel, a fogyatékkal élőkkel vagy az LMBT-közösséggel kapcsolatos. További lehetséges szabványként a filmakadémia sokszínűségi kvótákat fogadott el az egész szereplőgárdára vagy a produkciós csapatra. A szabályok előírják, milyen százalékban kell részt vennie egy film elkészítésében különböző etnikumú, női, valamilyen fogyatékkal élő vagy LMBT-közösséghez tartozó alkotóknak, színészeknek, szakembereknek és közreműködőknek.

  Hisszük, hogy ezek az inklúziót, elfogadást elősegítő szabályok az ágazat hosszú távú, alapvető változásának katalizátorai lesznek
  – hangsúlyozta David Rubin, a filmakadémia elnöke és Dawn Hudson, a testület igazgatója közös közleményében.

  A következő Oscar-gálán még nem érvényesülnek az új szabályok, de azoknak a filmeknek, amelyek részt akarnak venni a 2024-es Oscar-díjakért folyó versengésben, a négy új szabályból legalább kettőt teljesíteni kell.

  A filmakadémiát érintő bírálatok 2016-ban erősödtek fel, miután egymást követő két évben csak fehér színészek szerepeltek az Oscar-jelöltek között. Idén nyáron pedig az Amerikában fellángolt rasszizmusellenes mozgalom is ráirányította a figyelmet egyes hollywoodi anomáliákra.

  2015 óta a filmakadémia megduplázta női és nem fehér tagjainak számát a tagság meghívásos bővítésével. Jelenleg több mint 9000 főből álló tagság dönt az Oscar-díjakról.

  (MTI)
 • bandeeeeee #4
  TE nem olvasol híreket??? Amerikában jelenleg azért ölnek fehéreket négerek, mert fehérek. BLM mozgalom, megvan? Odamennek a washingtoni étterembe a BLM tüntetők és fehéreket zaklatnak, ölnek meg. Rendőröket azért lőttek le 1 hete, mert fehérek voltak, és rendőrök. Ébredj már fel!
 • yesname #3
  Te beteg vagy.
 • hawkie22 #2
  Miért lenne vicc, ha a képregényekben is ilyen volt? Nem a játék kedvéért alkották meg a karaktert. Amúgy meg játék közben legtöbbször úgyse látod, hogy milyen a börszíne. De úgy látszik, te is abba az embercsoportba tartozol, ahol ha valaki nem fehér férfi, az már nem is lehet ember, illetve ne játszon filmben, ne legyen játékban karakter vagy ne is létezzen.
 • bandeeeeee #1
  Néger pókember...vicc!