Ötvös Tibor

Visszatér a Turrican

A Turrican csak az idősebb generáció számára mond valamit, de ők most örülhetnek.

Hamarosan betölti 30. életévét a Turrican nevezetű franchise, mely még C-64-en és Amiga 500-as "számítógépeken" kezdte meg a pályafutását és élte meg legszebb korszakát. Az űrhajós ügyességi-akciójáték több folytatást is megélt és most visszatér a piacra. A Factor 5 ugyanis bejelentette a Turrican Anthology kiadásokat... igen, többes számban, hiszen két kiadás is lesz.

Az első csomagban (Volume 1) a következő címek lesznek elérhetők: Turrican (Amiga), Turrican 2 (Amiga), Super Turrican (SNES), Super Turrican Director's Cut (SNES), Mega Turrican Score Attack (Mega Drive). A Volume 2-ben a következő a felhozatal: Turrican 3 (Amiga), Mega Turrican (Mega Drive), Mega Turrican Director's Cut (Mega Drive), Super Turrican 2 (SNES), Super Turrican Score Attack (Mega Drive). Mindkét csomag jövő február-márciusban érkezik PS4-re és Switchre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Frekvency #3
  ja hogy a régi szarokat újra eladják a mai gyümölcsgyerekeknek...értem..azt hittem kicsit belefektetnek valami energiát és újradizánjnolják vagy valami de mit is gondoltam ó én balga, ez már nem az a világ, ez a hülyénének nézés korszaka...
 • mrzed001 #2
  Ó igen, Turrican jöheeet ... és Chris Hülsbeck ...
  A Turrican volt mindig is a kedvence, a remekműve ... és rengeteg feldolgozás készült belőle


  De azért voltak olyan nagy dobásai is mint a Great Giana Sisters zenéje:


  És így tovább:


  Egy kis C64 zene csomag (Barbarian, International Karate, Monty on the run) szimfonikusok által előadva (Hülsbeck is szokott ilyen estéket csinálni)
 • Bulics #1
  Hah! Én anno a Scooter-Level One c. száma miatt halottam erről.