Ötvös Tibor

Érdekes lehet a Suicide Squad: Kill the Justice League

A Rocksteady bemutatta a Suicide Squad: Kill the Justice League-t, melyben az Igazság Ligájával kell megküzdenünk.

A tegnapi DC FanDome egyik legjobban várt alkotása a Rocksteady Öngyilkos osztag játéka volt, mely annak rendje és módja szerint tiszteletét is tette. A hivatalosan Suicide Squad: Kill the Justice League címet kapott alkotásban az Igazság Ligája ellen szállunk majd harcba a gonoszokat tömörítő csapat egyik tagjaként. Elsőre négy karaktert mutattak be, akiket online ko-opban is irányíthatunk: Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Bumeráng kapitány.

Minden karakter egyedi képességekkel bír majd. A történet szerint egyébként az Arkham-univerzumban járunk, de most Metropolis városában ténykedünk. Feltehetően Brainiac és/vagy Maxwell Lord hatására Superman mindenképpen gonosszá vált, így "hőseink" bombával a fejükben nem sok választást kaptak: indulniuk kell az öngyilkos küldetésre. A játék csak 2022-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #1
    semmi bajom egy fekete Deadshottal, de ha már azt állítják, hogy az Arkham univerzumban játszódik, akkor miért nem hagyták meg fehérnek, mert az Arkham játékokban bizony az volt?