Ötvös Tibor

Bemutatkozott az új Batman játék

Pazar játékot leplezett le a WB Montreal alig pár perce a Gotham Knights képében, mely már az alaphelyzetével is szakít a hagyományokkal.

Bruce Wayne, azaz Batman halott - ez a WB Montreal által bejelentett Gotham Knights című akciójáték alaphelyzete. Így a város megmentése a Denevér-csapatra marad, azaz Robin, Batgirl, Éjszárny/Nightwing és Vörös Sisak/Redhood közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabb harcost és harcmodort. Ráadásul a ko-op módra épít a játék, így akár egy barátunk oldalán is harcba szállhatunk.

Segítségre pedig szükségünk lesz, hiszen valóban a Baglyok Bírósága áll majd a háttérben. De persze más gonosztevők is felbukkannak. A játékmenetet bemutató videóban például Mr. Fagy kerül rögtön az utunkba, de a korábbi Twitter-bejegyzések alapján Kétarc és Rébusz is visszatérnek majd. A Gotham Knights 2021-ben jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEOreg3 #2
    "Few people can match Barbara Gordon in terms of raw willpower and determination. Barbara has always been a person of action. In her mind, backing down is never an option. Having one of Gotham City’s most well-known police commissioners as a father had a massive impact on her. Jim Gordon gave his life for Gotham, and now she wants to make sure it wasn’t in vain. After a face-off that put Barbara in a wheelchair, she became Oracle, a powerful information and communications expert. But her father’s death spurred her to train and recover from her wounds so that she could return to active duty as Batgirl."

    bár elvileg nem az Arkham játékok folytatása
    Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2020.08.26. 00:20:50