Ötvös Tibor

Tucatnyi hőst kap még a Marvel's Avengers

A jelek szerint az eddig bejelentett hősök felett még 15 további karaktert kap a Marvel's Avengers.

A béta-változat alapján azért van még mit dolgozni a Marvel's Avengers játékmenetén, azonban a rajongók bizonyára nagyon várják már a Bosszúállók bevetését. Azt már tudjuk, hogy kik alkotják az alap csapatot, de ma felbukkant még jó pár név, akik feltehetően, DLC vagy bármi más formában, bekerülnek majd a választható harcosok közé. Íme a felhozatal: Hangya, Darázs, Vízió, Fekete Párduc, Dr. Strange, Sólyom, Mar-Vell (Csodakapitány), Mockingbird (Seregély/Csalimadár), Quake, Winter Soldier (A tél katonája), Skarlát boszorkány, Marvel Kapitány, Kate Bishop, She-Hulk, Hadigép (War Machine).

A játék az A-Nappal indul, ami igazából az Avengers Day, azaz Bosszúállók Napja. Ezen a napon egy szeizmikus támadás éri New Yorkot és a Bosszúállókat okolják az eseményekért. A csapat feloszlik és eltelik 5 év. Egy új gonosz személye jelent nagy veszélyt a világra és ezért újra összeáll a csapat. A játékban Hulk, Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Vasember és Thor lesz irányítható, de folyamatosan bővül majd a karakterek és a bejárható területek listája is. A Marvel's Avengers támogatja a 4-fős ko-op módot és 2020. szeptember 3-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blage7 #2
    Benne lesz Pókember is, de csak PlayStation exkluzívként.
  • hawkie22 #1
    She-Hulknak örülünk, egyik kedvenc karakterem. De ahogy nézem, mivel a jogok másnál vannak és már játék is van belöle, kedvenc hálóhintás hösünk nem fog megjelenni a játékban.