Ötvös Tibor

Végre életjelet adott a S.T.A.L.K.E.R. 2

Első körben csak Xbox Series X-re lesz elérhető a S.T.A.L.K.E.R. 2.

Azt hiszem nyugodtan kijelenthető, hogy az Xbox Games Showcase legnagyobb meglepetését a S.T.A.L.K.E.R. 2 okozta. A játék megjelenésekor csak az új Xbox konzolon lesz elérhető, bár pontos dátumot továbbra sem ismerünk. Viszont kaptunk egy hangulatos trailert, mely legalább előrevetít valamit a programmal kapcsolatban. A S.T.A.L.K.E.R. 2 egyszerűen csodálatosan fest majd.

A GSC Gameworld játékában a sztorit még nem ismerjük, de az biztos, hogy ismét a Zónában járhatunk majd, mint az egyik S.T.A.L.K.E.R. Az újdonság azonban, hogy a teljes terület abszolút szabadon bejárható lesz, már a kezdetektől. Frakciók ismét lesznek, ahogy mindenféle szörnyek is. Várjuk a további információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • starfun #7
  Jöhet ,végre valami jó game !!!
 • wraithLord #6
  Én is, mert az azt jelenti, hogy van új Stalker. (Képletesen, mert max csak valami más errort fog kiírni... :D) Bár mondjuk ehhez előszedhetném a régieket is. :D Már úgyis időszerű lenne megint nekiesni.

  Kár, hogy először csak XBox-ra fog megjelenni, de érthető. Tudok várni a PC-sre...
 • Kissssss0 #5
  ezért is raktam idéző jelbe, nyilvánvaló hogy nem azt az őskövület xray-t fogják használni, btw attól hogy trendi motort vesznek még nem jelenti hogy az ukránok instant profin is fogják használni.
  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2020.07.24. 15:57:35
 • lostprophet #4
  Leszámítva, hogy UE4-et fog használni.
 • TSImike #3
  Nekem tavasszal csak a ClearSky-nál voltak problémák, a másik kettőt gond nélkül végig tudtam játszani. A CS egy ideig rendben volt, aztán elkezdte azt csinálni, hogy betöltéskor kékhalál. Egy időre megint megjavult, de utána megint előjött. Végül lemondtam róla...
 • Kissssss0 #2
  alig várom a "x ray engine error" és az egyéb véget nem érő bugok halmazát...
 • gombabácsi #1
  WOW, ezt is meg fogom venni, ahogy az összes stalker részt megvettem :)