Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Far Cry 6

Végre hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6.

A Ubisoft végre letudta saját kis rendezvényét, de aki kicsit is követte a heti "pletykákat", azok túl sok meglepetéssel nem találkoztak. De legalább már hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6, melyről szinte minden információ kiszivárgott egy nappal korábban. Az azonban biztos, hogy egy igen izgalmas főgonosszal találjuk most szembe magunkat.

Hősünk Dani Rojas, egy gerilla őslakos Yara szigetén, ahol a véreskezű diktátor, Anton Castillo mindent megtesz a hatalom megtartásáért. Célja, hogy mindenét fia, Diego örököljön és ezért bármire hajlandó. Ennek eredménye egy polgárháború, melyben mi is aktívan részt veszünk. A Far Cry 6-ban visszatér a Fangs for Hire, azaz a "besorozható" állatok opciója, de itt Amigos a neve.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #7
  Én mondjuk az Assassins Creed-nél már az első részben agyfaszt kaptam a jelenben/jövőben játszódó marhaságoktól. Pedig az a széria is kitűnik a remek helyszíneivel, történelmi környezeteivel, ritkán látott helyekre visz el, csak ez a hightech faszság ne lenne benne.
 • frensys23 #6
  Minek..? A 3. rész után a 4. 5. nem kellett volna, unalmas, hosszadalmas nem túl izgalmas stb.
 • CrazyAchmed #5
  Ebben különbözünk. Én a 2. rész után (azt is beleértve) mindegyiket végigjátszottam. Számomra nem unalmasak a főleg átskinezett új részek. Évente egyszer végigtolom kb ugyanazt a játékot, a szép grafika és az egzotikus környezet nekem elviszi a hátán. Ugyanígy vagyok az AC részekkel is, az utolsó 2 is nagyon hasonló volt a settinget leszámítva, de ettől én pont nem untam meg. (mindkettőből előrendeltem az új részt) Persze lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a vén hülye (40) már nem akar új cipőt, megtisztogatom évente és jó kényelmes... :D
 • Zombee #4
  Ha nem játszottál a többivel, akkor valóban nem. De én már a Far Cry 3 alatt beleuntam, hiába az izgalmasnak tűnő sztori, az egzotikus környezet, meg a szép grafika, idővel unalomba fullad. Többit meg se vettem, olvasva, hogy ugyanaz.
 • CrazyAchmed #3
  Ami nem baj
 • Zombee #2
  A játék meg valószínűleg ugyanaz lesz pepitában, mint az eddigiek. :)
 • Mentol #1
  Mindkét videó nagyon jó, de az első, az rendkívül hangulatos! Nice work.