Ötvös Tibor

Friss videót kapott a Marvel's Avengers

Új videót kapott a Bosszúállók játék.

Az utóbbi hónapokban eléggé csendben volt a Square Enix a Bosszúállók játék kapcsán, de ma érkezett egy "összefoglaló" trailer. A videóban túl sok újdonságot nem tudunk meg a programról, de legalább szépen összeszedik az eddigi információkat. És szerencsére azért bevillan pár új jelent is, melyekt eddig nem láthattunk.

A játék az A-Nappal indul, ami igazából az Avengers Day, azaz Bosszúállók Napja. Ezen a napon egy szeizmikus támadás éri New Yorkot és a Bosszúállókat okolják az eseményekért. A csapat feloszlik és eltelik 5 év. Egy új gonosz személye jelent nagy veszélyt a világra és ezért újra összeáll a csapat. A játékban Hulk, Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Vasember és Thor lesz irányítható, de folyamatosan bővül majd a karakterek és a bejárható területek listája is. A Marvel's Avengers támogatja a 4-fős ko-op módot és 2020. szeptember 3-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blage7 #1
    Eddig nagyon tetszik, ha legalább olyan jó lesz mint a PS4-es Spider-Man, akkor én már nem fogok panaszkodni. Csak ne halasszák el megint a megjelenést.