Ötvös Tibor

Íme az első S.T.A.L.K.E.R. 2 kép

Kikerült az első kép a S.T.A.L.K.E.R. 2-ből.

A S.T.A.L.K.E.R. folytatása már elég régóta készül, de a GSC GameWorld eddig viszonylag csendben volt a projekt kapcsán. Ma azonban már beszédesebbek voltak a készítők és végre megtekinthetjük az első képet is a játékból. Ez persze viszonylag keveset árul el magáról aprogramról, de azt már most kifejtette a GSC GameWorld, hogy 2020-ban elárasztanak minket információval.

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 13 évvel ezelőtt jelent meg és a rajongói fejlesztéseknek köszönhetően a mai napig népszerű. A fejlesztők saját bevallása szerint is folyamatosan figyelték ezeket a modokat és a különböző fórumokat és ennek eredményeképpen a jobb ötleteket be is építik a folytatásba. Szóval a jelek szerint a 2020-as év a Stalkerek éve lesz, így várjuk az információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #5
  Jöhet.
 • TSImike #4
  Én is nekiálltam, de a Clear Sky okoz némi fejtörést. Több mint a feléig eljutottam, aztán egyszer lefagyott, azóta kékhalálozik, eleinte csak a betöltésnél, azóta már a kezdőképernyőn. A másik 10 feltelepített játék meg nem, úgyhogy a hardveres/driver hibát kizárnám. Próbálkoztam újratelepítéssel is :( Lehet hogy nem fogom befejezni, hanem továbbállok Pripyat-ba. Ezt mindenesetre várom!
 • Kissssss0 #3
  remélhetőleg a második rész már sokkal kevesebb botránnyal drámával és késéssel fog készülni.
 • leeloodallas #2
  Most is a SOC-ot tolom, de mindegyik részét végigjátszottam kétszer. A történelem egyik legjobb (hangulatú) játéka.
  Remélem a folytatás méltó lesz az elődökre.
 • wraithLord #1
  Már várom (kb. 10 éve). :D

  Mondjuk ez a kép alapján lehetne az első rész is akár.