Visszatér a Mass Effect?

A jelek szerint feldolgozást kap a Mass Effect első része.

A BioWare a Mass Effect trilógiával emlékezeteset alkotott, hogy aztán ezt a nimbuszát szép lassan le is építse. Az Andromeda még elfogadható volt, de az Anthem azért már messze nem sikerült olyan jól, mint azt vártuk. Mindenesetre a csapat a jelek szerint hamarosan új bejelentéssel készül, hiszen a Twitter-csatornájukra kikerült a Mass Effect első részéhez kapcsolódó videó. A nagy kérdés, hogy ebben az elképesztő "remake - remastered" időszakban vajon máris megérkezik az első feldolgozás a sorozatban?

A Mass Effect 2007-ben jelent meg és vált azonnal sikeressé. A második rész (első sorban a végén tapasztalható áldozatoknak köszönhetően) szintén nagyon emlékezetes volt, mely végül 2012-ben megkapta a lezárását. Ennek minősége már kérdéses volt, de kerek egészet alkotott. Az Andromeda már kilógott a sorból és az Anthem miatt nem is reménykedhettünk egy ötödik részben. Most azonban készül valami és várjuk a bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bunny #9
  Rég volt már, de emlékeim szerint egyáltalán nem volt ilyen, sőt én azt nem értettem, hogy miért akadtak ki a népek az eredeti végén. Nekem az teljesen életszerű volt, én úgy ahogy van imádtam az 1-2-3 részt. Az androméda viszont 1 óra után ment a levesbe.
 • cateran #8
  Akkor tuti nem jatszottal az 1. 2 resszel...Nem azert, mert nem jon be a mas stilus, hanem mert a 3 magasrol telibeszarta, amit az 1. 2 resz felepitett....
  Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.01.23. 00:06:24
 • Vata111 #7
  Nekem az 1-3 nagyon bejött, olyannyira, hogy tegnap éjjel fejeztem be sokadikra a lehetetlen küldetést, és telepitettem újra a 3-at.
  Az Androméda nem igazán tetszett. Igazából untam.
  Egy esélyt biztos kap a "remake" is.
 • Sequoyah #6
  Masnak pedig a 2 a sorozat csucsa. Nekem meg a 3 jon be a legjobban.
  Kicsit mind mas stilusu, szoval normalis ha mas-mas a kedvence mindenkinek.
 • Gabbbbbbbbbbbb #5
  +1

  Szerintem mar a 2 is kozepszer volt.
 • Kissssss0 #4
  "Az Andromeda még elfogadható volt"

  az neked elfogadható volt? ember már a harmadik résznél is rezgett a léc, főleg a legvégén.
  nem is csoda hogy az egész bioware csapat lehúzta saját magát a klotyón egy rántással az andromédás baromságukkal együtt, már akkor lehetett látni a csapaton hogy a köv játékukkal is bajok lesznek.
 • Ender Wiggin #3
  Felvetted a gránátvetőt?
 • t_robert #2
  Hát most vettem meg az egész trilógiát 3-4000 körül adták. Az elsőt végig játszottam a 2. rész legelején jelenleg el vagyok akadva. Ott vagyok valami túlélő csávóval egy galéria szerű izén (vagy egy hídszerű izé a két fal közt. szemben 30-40 métere egy galéria, ahol folyamatosan jönnek be a robotok. Amiket szarrá lövünk tömegesen. de mi oldalunkon a hid két oldalán van 1-1 nem nyíló ajtó és nem tiszta mit kéne csinálni. elmenni nincsen hová a zárt ajtók miatt és attól, hogy lelővök még 100 robotot nem változik semmi.... :)
 • Ender Wiggin #1
  nem volna rossz a teljes trilógia remasterben kijjavítva a sztori baromságait...