Ötvös Tibor

Játékkal indít az új Star Wars korszak?

A jelek szerint egy játékkal vezetik fel a következő Star Wars korszak eseményeit.

A Star Wars: Skywalker korával lezárult egy korszak, mely ismét megvilágította a tényt, hogy bizonyos filmeket egész egyszerűen nem érdemes folytatni. A Disney azonban már készíti a következő adagot és a pletykák szerint 400 évvel Anakin születése elé ugrunk majd vissza. Ez persze még csak találgatás, de a mozikban a Project Luminous filmmel indít majd a történet, de elvileg az összes médiatermék kapcsolódik majd egymáshoz.

Ez pedig azt jelenti, hogy a mozifilm előtt lesz egy videojáték, mely felvezeti az egész korszakot. Ez még persze csak pletyka, így azt sem tudni, hogy vajon egy teljes értékű alkotással leszünk gazdagabb, mint a Jedi Fallen Order esetében vagy egy mobilos bejegyzést kapunk. Mindenesetre a játékos siker és a filmes csalódás talán a játékosok felé billenti a mérleg nyelvét és nem csak Battlefrontok érkeznek, hanem élvezhetőbb alkotások is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • t_robert #2
    Amúgy több ezer könyvet, képregényt írtak az SW univerzumban. az elmúlt 44 évben. Van köztük érdekes és izgalmas, olyan amelyből méltán lehetne forgatókönyvet irni. És ahogy született fiatal Han Solos történet meg Zsivány 1-es. Bármikor lehet olyan filmet készíteni, ami nem csatlakozik szorosan a 9 rész közvetlen történetéhez. A Galaxis, a Birodalom és a Köztársaság is hatalmas így történhet bárhol benne valami. Elég csak egy halvány utalás a környeztre. Mondjuk birodalmi rohamosztagosok vagy még korábbi és jedik vannak benne stb.
  • t_robert #1
    én azért várok még a következő 20 évben úgy 8 folytatást... :) illetve előzményt... :)