Ötvös Tibor

Visszatér Batman?

A WB Montreal, a Batman: Arkham Origins fejlesztője a jelek szerint visszatér Denevérember világába.

A Rocksteady mellett a WB Montreal is beszállt a Batman: Arkham-franchise fejlesztésébe és bár az Origins maximum közepes szintet ért el, de így is kellemes kikapcsolódást nyújtott. Azt pedig tudjuk, hogy a Rocksteady nem tér vissza, így két évvel ezelőtt már temette is mindenki a sorozatot. Ma azonban érdekes jelenetsor bukkant fel a WB Montreal Twitter-oldalán, mely a Capture the Knight címmel fut és a Batman-univerzumból ismerős logókat láthattunk. Az egyik a híres Baglyok Bíróságának a jele, ami alapján velük kell majd összecsapnunk az új epizódban.

A játék sztorija éppen szentestén veszi kezdetét, miután Batman figyelmét egy új gonosztevő kelti fel, a Blackgate börtönben hatalmas vérfürdőt rendező Black Mask, aki természetesen nem véletlenül játszott hősünk figyelmére. Amint ugyanis kiderül, a rejtélyes gazfickó 50 millió dolláros jutalmat tűzött ki a főszereplő fejére, aminek köszönhetően Gotham városának legveszélyesebb szuperbűnözői és bérgyilkosai indulnak neki, hogy levadásszák a Sötét Lovagot, aki természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, szembeszáll vadászaival, és csakhamar kiderül, hogy a háttérből újfent nem más irányítja a szálakat, mint maga Joker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Szefmester #3
  Lehet azt folytatják. :D Vagy csak a szokásos sg színvonal utánajárás nélkül.

  Amiket eddig olvastam (máshol), az a baglyokról szóló sztorit vetítette előre, egy kis Ra's Al Ghul társaságban.
 • Ender Wiggin #2
  Jah, ez az Origins sztorija... :-D
 • hawkie22 #1
  Ez a sztori az Originsben volt, nem? Nem pedig az újban lesz, ha lesz egyáltalán új epizód. Mondjuk a WB Montreal csak nem hagy ki egy ekkora ziccert, nem?