Ötvös Tibor

Modern konzolokra jön a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy

Nintendo Switch mellett PS4-re is megjelenik a Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy és a Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast is.

A mai Nintendo Direct adásából kiderült, hogy új kiadást kap két klasszikus Star Wars játék is. A Jedi Knight II - Jedi Outcast és a Jedi Knight - Jedi Academy kettőséről van szó, melyek a Force Unleashed elődjének is tekinthetők. A leleplezés ráadásul azt is tartalmazta, hogy a két program közül elsőként a Jedi Outcast érkezik, első körben Switch-re, majd PS4-re is. Később pedig követi a Jedi Academy is.

A Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast 2002-ben jelent meg, a rémes FPS-ekkel szakítva, TPS nézete alkalmazva. A főhőse Kyle Katarn, aki egy személyes tragédiáját követően ismét fényszablyát ragad. A program elsősorban a remek harcrendszerével hívta fel magára a figyelmet, melyet egy évvel később a Jedi Academy pedig még tovább finomította ezt. A Jedi Outcast szeptember 24-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #2
    jedi knight marha jó game
  • Zombee #1
    Bár nekem kimaradtak az Outcast előtti részek, de a Dark Forces/Jedi Knight szériára még máshol nem olvastam, hogy rémesek lettek volna... valószínűleg nem emiatt érkezett sokadik folytatásként a Jedi Knight II sem.