Ötvös Tibor

Lélektani thriller lesz a Remothered: Broken Porcelain

Folytatást kap a tavalyi Remothered, mely a Clock Tower nem hivatalos remakeje.

A Resident Evil és a Dino Crisis franchise feltámasztásával a Clock Tower rajongók elkezdtek bízni egy esetleges remakeben, ám sajnos ez nem történt meg. Szerencsére azonban a Stormind Games Remothered címmel elkészített egy nem hivatalos újrázást, ma pedig kiderült, hogy érkezik a folytatás is. A Broken Porcelain alcímet kapott fejezet jövőre érkezik és ismét egy lélektani thrillert kapunk majd.

A hivatalos szinopszis a következő: A Broken Porcelain számos üdvözlendő változást hoz a sorozatba, új játékmenetet és olyan történetvezetési fogásokat vezet be, amelyek új életre keltik a szereplőket és egészen új, eddig példátlan mértékben teszi átélhetővé a kísérteties kalandot, így téve azt tökéletessé a sorozat régi és új rajongói számára egyaránt.

Az Ashmann fogadóban eltemetett igazságot nem könnyű felfedni - számtalan rejtélye egybefonódik, ráadásul különféle veszedelmek vigyázzák: a lopakodók, az idő csapdájába esett erős vadászok és falainak börtöne. A túléléshez nem elég csupán a gyors reakcióidő, ebben a kísérteties kalandban a megfontolt taktikai tervezés is kulcsfontosságú. Légy okos - mindig tudd, mikor kell lopakodni, menekülni vagy szembeszállni a rád leselkedő veszedelmekkel, mert így könnyedén a vadász is űzött vaddá válhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!