Ötvös Tibor

Változik a Fifa 20 karrierje

Női menedzserünk lehet a Fifa 20 karrierjében.

Az EA Sport kicsit bővebb bepillantást engedett a Fifa 20 karrierjébe, mely elég sok ponton újul meg. A legfontosabbak egyike, hogy mi magunk alkothatjuk meg a saját menedzserünket. A másik fontos változás, hogy a meccsek előtt is adhatunk majd sajtótájékoztatót, ami elég komoly szereppel bír majd, hiszen ezen beszélgetések jelentősen befolyásolják a nemzetközi megitélésünket. Ha pedig menedzserként akarunk ténykedni, akkor szintén fontos lesz, miként bánunk az ügyfeleinkkel.

Egy chat-ablak felületén tudunk majd beszélgetni velük és itt dőlnek majd el az olyan kérdések, hogy meddig lesznek az ügyfelienk illetve mennyire tudjuk befolyásolni őket a döntéseikben. A Fifa 20 Volta Football berkeiben pedig egy csapatba kerülhetnek a férfi és női játékosok. A Fifa 20 szeptember 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #1
    Na erre kíváncsi vagyok! A FIFA 19 menedzser karrier módja mos sem rossz. Tavaly elég komoly újítást hoztak a gyorsabb transzferekkel - irodai tárgyalás - de mint mindenen ezen is lehet egy kicsit reszelni.

    + sose értettem miért kell feltalálni a spanyol viaszt, egyszerűen meg kell kérdezni a játékosokat és a legnagyobb bázissal bíró kérést - amennyiben lehetséges - megvalósítani.