Ötvös Tibor

Rossz videón írtja Thor az ellent

Elég rossz minőségű videón láthatjuk Thort, amint akcióba lép a Marvel's Avengers világában.

A San Diego Comic-Con résztvevői zárt ajtók mögött kukkanthattak bele a Marvel's Avengers világába. A prezntációról kikerült egy viszonylag rossz minőségű felvétel, melyen Thor osztja éppen az ellent. Remélhetőleg hamarosan normál változatban is láthatjuk a játékot.

A játék az A-Nappal indul, ami igazából az Avengers Day, azaz Bosszúállók Napja. Ezen a napon egy szeizmikus támadás éri New Yorkot és a Bosszúállókat okolják az eseményekért. A csapat feloszlik és eltelik 5 év. Egy új gonosz személye jelent nagy veszélyt a világra és ezért újra összeáll a csapat. A játékban Hulk, Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Vasember és Thor lesz irányítható, de folyamatosan bővül majd a karakterek és a bejárható területek listája is. A Marvel's Avengers támogatja a 4-fős ko-op módot és 2020. május 15-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Whysper #3
  Aki a videót csinált amár nem sokáig fog ott dolgozni!! Valaki csak beszélt volna az MPC-nél arról mit csinálunk a LION KING filmkészítés alatt. Repült volna. Valaki másik helyre jelentkezett és megjegyezte az interjún,hogy Lion Kingen dolgozik aztán a másik céghez sem vették fel és a másik cég meg szólt a MPC-nek erről és ki is rúgták!
  Utoljára szerkesztette: Whysper, 2019.07.23. 14:50:23
 • cateran #2
  Milyen udvarias ellenfelek..addig nem tamadnak, amig felejuk nem fordul.....sot, inkabb akkor sem...
 • csigafi #1
  Hát ez szerintem a mostani gépem megsütné :-) Klasz lehet olyan helyen dolgozni ahol ezeket fejlesztik és tesztelgetik. :-)