Ötvös Tibor

Fifa 20 - Juventus helyett Piemonte Calcio

Nem lesz benne a Juventus a Fifa 20-ban.

Mivel az Electronic Arts és a Juventus csapta között lejárt a szerződés, így a Fifa 20-ban nem szerepelnek majd a zebrák. A Konami ugyanis gyorsan lecsapott a lehetőségre és exkluzív szerződést kötött velük, így a csapat csak a Pro Evolution Soccer sorozatban bukkanhat majd fel. A Fifa 20-ban így már Piemonte Calcio névvel kereshetjük a csapatot.

Ugyanakkor azt is el kell mondani, hogy mivel az Electronic Arts a játékosokkal is szerződést köt, így a Juventus játékosai már szerepelhetnek a programban. Szóval Christiano Ronaldo és a többiek is mind a nevükkel és fizikumukkal látszanak majd a Fifa-sorozat új részeiben, mint a Piemonte Calcio csapat tagjai. A Fifa 20 szeptember 27-én jelenik meg, míg a Juventus-szal kibővült Pro Evolution Soccer 2020 szeptember 10-én érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    leszámítva azt az apróságot, hogy játékélmény tekintetében a PES fényévekkel jobb, mint a FIFA...
  • Midtjylland #1
    Vajon a magyar bajnokság mikor lesz benne alapból? Nem mintha hiányozna. Ha már egy ideig volt magyar kommentár is benne, igazán lehetne benne már a magyar liga is. A PES csinálhat bármit, soha nem fogja elérni a FIFA színvonalát!