Ötvös Tibor

Érkezik a Batman Arkham Collection

Csak Európában jelneik meg a Batman Arkham Collection.

Az Amazon UK oldalán reggel még csak mint egy véletlen bejelentésként jelent meg a Batman: Arkham Collection, melyet nem sokkal később végül a Rocksteady is leleplezett. A hivatalos bejelentés alapján a csomagban a Batman: Arkham-sorozat Rocksteady által fejlesztett tagjai, azaz Batman: Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight lesznek beszerezhetők.

Hogy a korábbi vásárlók számára is vonzóvá tegyék a kiszerelést, a Föld-2-es Sötét Lovag felszerelés első alkalommal az Arkham Collectionban lesz elérhető. Az év végén azonban mindenki, aki rendelkezik az Arkham Knight-tal ingyen kapja meg a skint. A bejelentés egyébként csak Európára értendő.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    ha olcsóbb, mint külön a három játék (elég akciósak), akkor lesz olyan, aki megveszi (ha még nem tette). főleg, ha minden DLC benne van a csomagban. ha csak az alapjátékok, akkor viszont nem hiszem...
  • Zombee #1
    Korábbi vásárlóknak vonzó lehet egy skin, amit később úgyis megkapnak ingyen. Emiatt ki az a hülye aki az egész csomagot megveszi, ha már megvannak neki a játékok.