Ötvös Tibor

Tölthető a felújított Star Wars Episode I: Racer

Ingyen szedhető az Unreal Engine 4-gyel felújított Star Wars Episode I: Racer.

Tavaly került fel a kissé feljavított Star Wars Episode I: Racer a Good Old Games oldalára és így mindenki azt gondolta, hogy ezzel le is van tudva a dolog. Nem lesz új rész és nem lesz a mai elvárásoknak megfelelő kivitelezése már a programnak. Azonban ma végre felkerült a netre egy új változat, mely már az Unreal Engine 4-et használja és így jóval látványosabb. Akit érdekel, az innen szedheti is a rajongók által készített programot.

A Star Wars: Episode I Racer a Csillagok háborúja I: Baljós árnyak című filmben látható légifogatversenyen alapuló versenyzős videojáték. A játékban nyolc bolygón összesen 25 különböző pálya, valamint a filmben szereplő összes és számos további versenyző is megtalálható. Sajnos most csak kontrollerrel irányíthatjuk a játékot, de remélhetőleg lesz billentyű támogatás is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #1
    A videó és a videóban elmondottak alapján a rajongói játék egyelőre annyiból áll, hogy egyetlen pályán egyetlen fajta poddal körözhetünk egy AI által irányított pod ellen, ami ugyanúgy néz ki, mint a mienk.
    Gyakorlatilag semmi nincs benne, csak az alap fizika, mechanika, a tatooine-i pálya és Anakin podjának a modellje.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2019.03.15. 20:08:13