Ötvös Tibor

Végre bemutatkozott a Chernobylite

Végre bemutatkozott a The Farm 51 legújabb horrorja.

Tavaly áprilisban mutatkozott be a The Farm 51 csapatának legújabb alkotása, mely a Chernobylite nevet kapta és természetesen a katasztrófa döntő szerepet kap. A mostani jelenet az első, amikor mozgásban is láthatjuk a programot és a jelenet alapján a hangulattal nem lesz probléma. A nagy kérdés, hogy a játék elemeit tekintve is érdekes lesz vagy a Get Even sorsára jutva egy közepes játékot kapunk.

A hivatalos leírás szerint április 26-án, délután 1 óra 23 perckor elindult a 4-es reaktor leolvadása, mely végül lakhatatlanná tette a teljes várost és persze fél Ukrajnát is elérte a radioaktív sugárzás (még hazánk is kapott belőle). Bár a készítők nem árultak el még semmit, de feltehetően egy átlagos lakost alakítunk, akinek családjával kell majd kijutni a sugárzó területről. A készítők bejárták a helyszínt és így valós képet kapunk az ottani állapotokról. A Chernobylite még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grebber #1
    Jöhet ezerrel!!!!! Kiváncsi leszek a fejlesztők epic fosba mennek-e mert UE4 miatt totál minimális zseton kéne csengetni csak...