Ötvös Tibor

Újabb Star Wars játék fejlesztése állt le

Az Electronic Arts leállította a nyílt világú Star Wars játék fejlesztését.

Az Electronic Arts látványosan nem tud mit kezdeni a birtokába került Star Wars jogokkal. A DiCE két próbálkozása a Battlefront világában nem nevezhető túl sikeresnek, bár a vérbeli rajongók folyamatosan nyüstölik a játékot. De a loot-boxos botrány és a nagyon is felejthető szóló kampány miatt nem robbant akkorát, mint várták volna. A BioWare RPG-jéről csak pletykákat hallani, a Star Wars Jedi: Fallen Order pedig még mindig elég nagy titok.

Ma azonban kiderült, hogy az EA Vancouver berkeiben készült, szigorúan titkos nyitott világú akciójáték fejlesztését is leállította a kiadó. A munkálatokat még a Visceral kezdte el, akit azonban az EA bezárt és innen került át a projekt Kanadába. Mindenesetre várjuk már azt a pillanatot, amikor nem valami törölt Star Wars játékról kell beszámolnunk, hanem egy új, valóban készülő játék bejelentéséről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • muerte2 #2
    Elkerülhetnenek mar tölük a SW jatekok jogai. ....
  • NEXUS6 #1
    Az SW:ToR-t is kiba elkúrták pár éve. A BFII nem volt olyan rossz kiadáskor, mint amennyire savazták, szerintem végül a mostani fejlődési rendszer sokkal gyíkabb. Le is álltam játszani vele.

    Hosszú évek kűzdelmes fejlesztéseivel sikerült eljutni oda, hogy szerintem nincs olyan SW játék, amit szívesen elindítanék.