Ötvös Tibor

Így fest majd a Far Cry: New Dawn

Közel 15 perces jelenetet kaptunk a Far Cry: New Dawn játékmenetéből.

A mi fórumunkon elég kettős érzéssel fogadták az olvasóink a Far Cry franchise legújabb bejegyzését, mely a New Dawn alcímet kapta és az ötödik részt folytatja. Ez egyébként nemzetközileg is így van és feltehetően ezen reakcióra érkezett válaszul két, a játékmenetet bemutató videó is a programhoz. Az első a tiszta játékmenetre koncentrál, a másodikban a készítők is kommentálják a látottakat.

A két nő, akit láthattunk már a borítón is, végül nem hősök, hanem az ellenfeleink lettek és igazából ők indítanak hadjáratot a mi kis közösségünk ellen. A játék során ugyanazt a területet járhatjuk be, mint a Far Cry 5-ben, de természetesen jelentősen átalakult minden. Lesz emellett még egy Mad Max-ben is látott autóversenyes szakasz is, ahol feltehetően pénzt gyűjthetünk majd. A Far Cry: New Dawn február 15-én jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Celeborn #1
    Hát... a cikk olvasása nélkül azt állapítottam meg, hogy ez az előző rész mad max-esítve. A cikket elolvasva, tényleg az... Hát nem mondom, hogy boldog lettem. Lehet, ez lesz az első olyan epizód amit kihagyok.