Ötvös Tibor

A héten mutatkozik be az új Far Cry rész

A jelek szerint egy poszt-apokaliptikus világban játszódik a Far Cry hatodik része.

Amerikai idő szerint holnap leplezi le a Ubisoft a Far Cry sorozat hatodik részét, mely a hírrel együtt kiadott egy felvezető videót is. Ebből az látszik, hogy az új fejezet feltehetően az ötödik rész eseményeit viszi tovább és egy poszt-apokaliptikus világ tárul majd elénk. A Game Awards 2018 helyi idő szerint péntek hajnalban kezdődik és számos program leleplezését várhatjuk és ezek közé tartozik a Far Cry 6 is.

A Far Cry 2004-ben indult el világhódító útjára és több folytatást is kapott. A második fejezet kisebb kisiklásnak bizonyult, ám a harmadik résszel már rátaláltak a "helyes" útra. A Primal mellékágként is pazarul teljesített, az ötödik résszel pedig feltehetően kijelölte az új irányt a Ubisoft. Persze máris elindult a találgatás a hatodik fejezet kapcsán, főleg a címet tekintve. Ti jó ötletnek találjátok a poszt-apokaliptikus vonalat?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • GSAgent89 #3
  Lehet hogy én vagyok a maradi, de ha épp beüt körülöttem az atomapokalipszis, akkor én nem kezdek el körfűrészvető számszeríjatmeg hasonló utópisztikus fegyvereket gyártani....örülök ha lőfegyveert találok...bár majd így amilyeneket ki fognak így találni, a TheVRpisti kaliberű egyének biztos odáig lesznek értük :D (ez nem bántás volt)
  De ahogy fogalmazott, az 5. részben még elment ez az engine abból már kihpzták a maximumot ő szerinte, és a 6. részben már muszáj villantaniuk vmi új motort....
  kétlem hogy ennyi idő alatt kifejlesztették volna... ne legyen igazam :)
  személy szerint örülök h folytatják mert igazából nem örültem h ez klett a vége az 5. résznek....remélem most végre bosszúrt állhatunk az atyán :D
 • bunny #2
  FC5 nekem speciel annyira nem jött be. A vége meg el is szomorított, bár így, hogy elővezeti a postapo újabb részeket érthető. Az már nem, hogy miért kell elmenni ebbe az irányba, de mindegy. Megnézzük, ha jó örülünk.
 • Zoliz #1
  Fallout clón ne legyen már. Uncsi.
  Az FC 5 az egyik legjobb rész, ANÁL már csak rosszabb lehet ha ilyen gyorsan kiadják.
  Az UBISzopht vagy a legjobb gyártó lesz vagy beáll a sorba a minőséget hátrébb soroló sorozatgyárosok közé. Kiderül.