Ötvös Tibor

Játék vagy film a Vader Immortal?

A hivatalos Star Wars oldalon jelentették be a Vader Immortal címet kapott projektet, mely csak Oculus Questre jelenik meg.

Az Oculus Quest egy önálló VR-eszköz, mely 2019-ben jelenik meg. Az élményhez nem kell PC vagy bármilyen más periféria, mint a Rift esetében. Éppen ezért nehéz eldönteni, hogy a Qestre bejelentett projektek filmek vagy játékok lesznek. Ez csak azért érdekes, mert alig pár perce az Oculus Studios és a Lucasfilm bejelentették a Vader Immortal címet kapott alkotásukat. A három részes projektről nehéz megmondani, mégis mi lesz, de a videóban kapunk egy elég látványos harcot is.

A Vader Immortal írója és producere is David S. Goyer lesz, a történet pedig A Sith-ek bosszúja és Az új remény között játszódik majd. Mindenesetre várjuk az új információkat, hiszen akár film lesz akár játék, mindenképpen érdekes próbálkozásnak tűnik a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ellaberin #2
  Ebből én azt vonom le, hogy játék lesz:

  "Another challenge for the Quest will simply be content. The two experiences I got to try were fine as demos, but there's no chance I would ever drop $399 for the ability to play them. Oculus needs a killer title to draw in casual consumers, and it doesn't have one yet.

  The company said it will have more than 50 titles ready at launch. It also showed a short preview of "Vader Immortal: A Star Wars VR Series," an experience coming next year that will focus on Darth Vader. That title will surely attract some "Star Wars" fans."

  forrás: https://www.cnbc.com/2018/09/27/facebook-oculus-quest-first-impressions.html
 • Ellaberin #1
  Játékra tippelnék, mivel a Disney pont a napokban ismerte el, hogy tucat filmsorozatot készített a SW brand-ből és nem jött be, így most lassítani fognak.

  De ez a Oculus Quest érdekesebb téma...