Ötvös Tibor

Mozgásban a törölt Stranger Things

Felkerült a netre pár gif fájl a Telltale Games megszűnése miatt ilyen formában soha meg nem jelenő Stranger Things játékából.

Egyre több részlet derül ki a Telltale Games elmúlt években mutatott anyagi helyzetéről. Miközben a játékaik folyamatosan szépen fogytak, a 275 fős csapat túl soknak bizonyult és így nem volt elég a bevétel az "eltartásukhoz". Közben az egyik alkalmazott is perli őket, mert megszegték a kaliforniai munkajogi törvény azon passzusát, mely szabályozza az ilyen jellegű leépítéseket. Mint kiderült, a cég pénteken jelentette be a bezárást és azt is hozzátette, hogy az alkalmazottak egészségbiztosítása szeptember végén lejár, illetve 30 percet kaptak az épület elhagyására.

Mindenesetre közben a Stranger Things kapcsán is érkeztek érdekes információk. Azt már megírtuk, hogy a Netflix minden körülmény ellenére elkészíti a programot, de más csapattal. Közben pedig ma este megjelentek rövidke jelenetek a Telltale Games fejlesztette programból, melyekben Will Byers, Joyce Byers és egy Demogorgon láthatók.

via Gfycatvia Gfycatvia Gfycatvia Gfycat

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!