Ötvös Tibor

Mozgásban a Call of Cthulhu

Végre megtekinthetjük a Call of Cthulhu játékmenetét.

Októberben jelenik meg a Lovecraft történeteken alapuló Call of Cthulhu, melyből már eddig is láthattunk jó pár jelenetet, azonban az mind átvezető jeleneteket tartalmazott. A Gamescomon azonban végre magát a játékmenetet is megtekinthettük és ahogy arra számíthattunk, a nyomozás lesz az uralkodó eleme a programnak.

A Call of Cthulhu főhőse a jelenleg magánnyomozóként tevékenykedő veterán, Edward Pierce, aki Sarah Hawkins és családjának titokzatos halála ügyében jut el Darkwater Islandra. A '20-as években játszódó alkotás elég misztikus és izgalmas lesz, hiszen az alapokat a Chaosium papír alapú RPG-je jelenti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #1
  "Megkapta megjelenési dátumát a Call of Cthulhu.

  A Focus Home Interactive végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor jelenik meg a borzongatónak tűnő Call of Cthulhu. A program hivatalosan október 30-án lát napvilágot és persze csupán az a nagy kérdés, hogy ha hangulatában képes is felnőni a klasszikusok közé, a történet és a megvalósítás képes lesz megfelelni az elvárásoknak.

  A Call of Cthulhu főhőse a jelenleg magánnyomozóként tevékenykedő veterán, Edward Pierce, aki Sarah Hawkins és családjának titokzatos halála ügyében jut el Darkwater Islandra. A '20-as években játszódó alkotás elég misztikus és izgalmas lesz, hiszen az alapokat a Chaosium papír alapú RPG-je jelenti."

  https://sg.hu/cikkek/jatek/132231/oktoberben-jon-a-call-of-cthulhu

  Kurva jok vagytok..Amugy meg mindig Lovecraft muvei alapjan keszul....