Ötvös Tibor

Holnap jön az újabb Battlefield V trailer

Egy rövid előzetest kapott a Battlefield V holnapi, Gamescomra szánt trailere.

Holnap indul Kölnben a Gamescom, melyen természetesen a Battlefield V is jelen lesz. És persze az Electronic Arts is készül az eseményre, melynek felvezetéseként ki is adtak pár órája egy elő-előzetest. A pár másodperces jelenetben a holnapi videóból tekinthetünk meg pár részletet. Hangulatfokozónak tökéles és várjuk a holnapi, teljes trailert.

A multis részben újdonságnak a Company számít majd, melyben minden egyes harcosunknak egyedi külsőt adhatunk, a járműveket is személyre szabhatjuk, ami az erre fogékony rajongóknak bizonyára jó hír. Multiban a játékos karaktere képes lesz különböző, az ellenség által lerombolt eszközöket megjavítani és így azokat a harcokban a saját hasznára fordítani, de ugyanígy hozhatunk létre erődöket is, ahol elbarikádozva magunkat várhatjuk az ellent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #1
    Csak akkor veszem meg a játékot, ha a fekete közösség szereplői és a női frontharcos katonák sokkal hangsúlyosabban fognak szerepelni benne. Ha történelmileg hitelesek szeretnének lenni, akkor lennének fekete női parancsnokok az amerikaiaknál. Amíg ez nem teljesül, ilyen kirekesztő, nem XXI. sz. kompatibilis játékot nem veszek.