Ötvös Tibor

Újra megjelenik a Borderlands: Game of the Year Edition

2009 után ismét megjelenik a Borderlands: Game of the Year Edition.

Eredetileg 2009-ben jelent meg a Borderlands: Game of the Year Edition PC-re, X360-ra és PS3-ra és természetesen utána érkeztek a folytatások is. Érdekes, de eddig a Borderlands 2 és a The Pre-Sequel is kapott már PS4-es és Xbox One kiadást, egyedül az eredeti, első rész maradt adós a rajongók számára. Ám most nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan le lesz tudva ez a tartozás, hiszen a Gematsu értesülései szerint már készül a Game of the Year Edition új kiadása.

Ebben pedig az alapjáték mellett az összes megjelent DLC-t is megkapjuk. Mivel a kiadó eddig nem erősítette meg a hírt, így csupán csak az eddigi tapasztalatainkra hagyatkozva tudunk tippelni. Feltehetően javítanak a grafikán és persze a teljesítmény is jobb lesz. De elsősorban azt reméljük egy ilyen új kiadástól, hogy ezzel vezetik fel a harmadik rész bejelentését, ami esedékes lenne már.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A Mass Effect az abszolút csúcs. Annál pofátlanabb, lehúzóbb nincs is. Pedig lefogadom, hogy ha 2 és a 3 (az első játéknak csak egy DLC-je volt, az meg ingyenes) összes DLCjével kiadnának egy gyűjteményes csomagot pénzért, nem balfasz bioware pontokért, akkor lenne óriási bevétel megint. De se gyűjtemény, se pénzes vásárlás.
  • Zombee #2
    Remélem, PC-n is lecserélik. Vagy legalább az összes DLC-t hozzácsapják a GOTY-hoz. Botrányos, hogy van egy rakás sztori DLC is, de nincs egyetlen olyan kiadás, amiben mind benne lenne. Külön-külön összevásárolni őket meg nem kifizetődő. Ennél már csak a Mass Effect DLC értékesítése rosszabb, igaz, az sokkal.
  • Sir Cryalot #1
    Sikerült a 2 poszterével illusztrálni a debüt címről szóló cikket,

    annak a kettőnek a képével ami folytatás is meg nem is. Teljsen jól érezték a colonial marines-re fintorgók hogy itt komoly gondok húzódnak meg a háttérben.