Ötvös Tibor

Készül az Outlast következő része

A Red Barrels már dolgozik az Outlast következő epizódján.

A Red Barrels részéről Philippe Morin adott bővebb interjút a játékok gazdasági vonulatával foglalkozó Game Industry oldal számára, melyben igen érdekes bejelentést is tett. Bár feltehetően senkit nem lep meg, hogy az Outlast a két sikeres rész után kap majd egy harmadik epizódot is, bár az az interjúból nem derült ki, hogy nem egy kiegészítővel lesz majd dolgunk. Az azonban biztos, hogy a műfj eltért a korábbitól, de az univerzum marad. Mindenesetre reméljük az E3-on már mutatnak valamit a projektből.

Az Outlast egyébként jóval nagyobb siker, mint azt sokan gondolnák. Az első két rész fejlesztése ugyanis 8.4 millió dollárt emésztett fel és a 15 milliós eladásoknak köszönhetően mára a franchise minimum 64 millió dollárt ér. Morin azt is elárulta, hogy a csapat nagyon szeretne már más játékon is dolgozni, de az Outlast sikere okán nem tehetik meg, hogy nem támogatják a rajongókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #1
    Morin azt is elárulta, hogy a csapat nagyon szeretne már más játékon is dolgozni, de az Outlast sikere okán nem tehetik meg, hogy nem támogatják a rajongókat.

    Magyarul, a tökük tele van az Outlast-tal, de kell a pénz. Bíztató :D
    Az első részt szerettem, a másodikat meg nemrég megvettem ocsón, hamarosan sorra kerül az is.