Ötvös Tibor

A Fifa 19-be költözött a Bajnokok Ligája

Ahogy várható volt, a Fifa 19-ben bukkan fel a Bajnokok Ligája.

Szerintem túl nagy meglepetést senkinek nem okoz a következő hír: miután a Konami elvesztette az UEFA Bajnokok Ligája jogokat, az Electronic Arts azonnal lecsapott rá és a Fifa 19-ben már debütál is a versenysorozat. Mellette még az UEFA másik nagy bajnoksága, az Európa-liga is bekerül a franchiseba. Ezzel pedig két, kimondottan erős móddal gazdagodott a Fifa-franchise. A nagy kérdés persze az, hogy mikor jelentik be hivatalosan illetve lesz még valami egyedi az idei részben.

Például nagy kérdés, hogy a sztori-mód folytatódik vagy befejeződnek Alex Hunter kalandjai. Ezen felül a női liga, mint választható bajnokság visszatérése is kérdéses. De persze az is lehet, hogy valami egészen egyedivel készülnek a fejlesztők, hiszen a Fifa 16 idején még szerintem senki nem hitte, hogy egyszer kampány módot kap egy sportjátékban (korábban is ritkán volt erre példa, lásd TOCA vagy Fight Night). Amíg várunk, addig érdemes elővenni a Fifa 18-at, hiszen hamarosan érkezik hozzá a VB-frissítés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csicso82 #3
    Teljesen ki lett zsigerelve a PES, nem is baj, nem szép dolog nem is értem miért ne lehetne mindkét játékban benne akármelyik liga csengetik a lóvét és kész. Amúgy pár hónapja pampogott valaki, hogy mennyire király a PES mert náluk a BL és ez többet ér mint akár az angol bajnokság. Akkor sem értettem: hiszen ha minden fontos európai bajnokság licence megvan a FIFA-nak akkor a BL himnusz, BL labda kivételével teljesen valós keretekkel tud az ember játszani az aktuális 32 csapattal is.
  • bakkerman #2
    Viszont nagy kérdés,hogy milyen bajnokságok licenceit szerezte meg a Konami,mert ők most azzal kampányolnak hogy sokkal több bajnokság lesz a PES2019-ben licencelve,a BL bebukása miatt,és azok nyilván a FIFA-ból kerülnének/kerülnek ki...
  • Ender Wiggin #1
    Az autós játékokban 2000 után alig volt olyan, amiben ne lett volna kampány/karrier. Úgyhogy egyáltalán nem volt ritka...