Ötvös Tibor

Star Wars: Battlefront 2 - jön a Han Solo csomag

A Han Solo filmhez kapcsolódó tartalmat kap a Star Wars: Battlefront 2.

Feltehetően senki nem lep meg, hogy az Electronic Arts próbál hasznot is húzni a hamarosan mozikba érkező Han Solo filmből, hiszen már be is jelentették a The Han Solo szezont. Hogy pontosan mit is tartalmaz ez, még nem tudni, de sejtések persze azért akadnak. Az kizárt, hogy a karakterek ne jelenjenek meg a programban, így a fiatal Han, Lando és Chewbacca mellett talán még a film gonosza is megjelenik, akár irányítható karakterként.

A mapok is biztosan frissülnek és a filmben látott helyszínek közül párat megkapunk majd. Az EA korábban a Zsivány Egyes kapcsán is élt már ezzel a lehetőséggel és akkor Jyn Erso és Orson Krennic váltak elérhetővé, mint Hősök és persze a filmben látott bolygókra is eljuthattunk. Az Electronic Arts a jövő héten leplezi le a pakk tartalmát, addig még várni kell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Hát elég uncsik már a jelenlegi pályák (a prequel szereplősöket csak utálom). A fejlődési rendszert is szétkúrták, de legalább visszahozták a fizetős kristályokat. Amikor a legjobban szidták nem volt szerintem olyan gáz ez a játék, mint most.