Ötvös Tibor

Készül a Star Wars: Rogue Squadron modern változata

Rajongói csoport készíti a Star Wars: Rogue Squadron modern változatát.

A Thanaclara nevet viselő csapat dolgozik azon, hogy elkészítse a kultikus Nintendo 64-es Star Wars: Rogue Squadron modern változatát. Kérdés persze, hogy ez mennyire esik majd egybe a jelenlegi jogtulaj, a Disney és az Electronic Arts elképzeléseivel. Eddig is tapasztaltuk már, hogy a kiadó nem szereti az ilyen önálló kalandokat, de reméljük most azért elnézőbb lesz.

A projekt ugyanis nagyon jónak tűnik, az Unreal Engine 4-gyel felturbózott grafika ütős, maga az alapjáték pedig kimondottan izgalmas volt már a maga korában is. Az 1998-as eredeti története négy főbb eseményszálra volt bontva és 16 szakaszban kellett segíteni a Lázadókat a Birodalom ellenében. A Rogue Squadron hosszú évek óta készül és reméljük, hogy végül a jogi dolgok nem okoznak majd problémát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #4
  hát ez valami borzalmas grafika. Ez a grafika olyan dx8 idejéből származik.

  https://www.youtube.com/watch?v=Qoyvu9xFJQQ <- ez tudja a UE4. Ehhez képest a fenti játék grafikája siralmas. Szerintem a jogtulajok simán elkaszálják.
 • hawkie22 #3
  Én játszottam ezt anno PC-n is, de ha ez nekik ütös felturbózott grafika, akkor... A képernyö közepén a fehér folyamatos villódzás egy egészséges emberböl is epilepsziás rohamot váltana ki, kb. 1 perc után kapcsoltam ki a videót.
 • Baggio73 #2
  Mi ez a szörnyszülött??
  Még jó, hogy tiltja az EA
 • Sir Cryalot #1
  Ez ilyen szatíra/hír? Akkor ok...