SG.hu

Magyar-román FIFA-mérkőzéssel indul a Digi eSport

A januárban felavatott Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián zajló nemzetközi mérkőzéssel indítja a DIGI Sport új online csatornáját, a Digi eSportot. A magyar FIFA Pro Clubs válogatott a Románia elleni mérkőzést április 27-én, pénteken játssza.

A Lenovo Magyarország és a Honvéd sportegyesület összefogásából létrejött Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia terme ad helyet az első FIFA18 mérkőzésnek, a magyar-román FIFA Pro Clubs válogatott meccsnek. A találkozót a 11 fős magyar válogatott, az ország első profi e-sport edzőterméből játssza majd le. Az április 27-én, pénteken 20:30-kor kezdődő mérkőzés élő közvetítése a www.twitch.tv/digiesport és a www.digisport.hu oldalon követhető.


Az akadémia a hazai e-sport nemzet felnevelése mellett egy másik jelentős vállalással is fellépett: „Ha többet sportolsz, olcsóbban e-sportolsz!” szlogennel hívja fel a figyelmet a sportegyesületben elérhető korlátlan konditerem használatra és úszó edzésre, amelyeken az akadémián e-sport bérletet váltó játékosok ingyen részt vehetnek. A LoL, CS:GO és a nemrég indult FIFA Pro Clubs és 1v1 edzésekre online lehet jelentkezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!