Ötvös Tibor

Új módot kapott az Outlast 2

Az Outlast 2 új Story módja azoknak való, akik meg akarják ismerni a játékot, de kevesebb szörnnyel.

A Red Barrels újabb frissítést adott ki az Outlast folytatásához, mely a Story Mode nevet kapta és ebben azon játékosoknak akarnak kedvezni, akik a sok elhalálozás miatt nem vitték végig a programot. A frissítés ugyanis jóval kevesebb szörnyeteget kínál, ráadásul ők is rosszabbul látnak minket és csökkentik a sebességüket és a reakcióidőt is. Azonban így is meghallhatunk, hiszen a komolyabb kihívásokat itt is megkapjuk, ám több időnk lesz megoldani ezeket.

Hősünk egy helikopter-baleset után a roncsoknál tér magához és azonnal elindul, hogy a szintén a gépen utazó feleségét megkeresse. A sikolyok irányába tart, ahol azonban egy elmebeteg szekta tagjaiba botlik és miután hősünk cseppet sem egy harcos alkat, így kénytelen az eszére hagyatkozva felkutatni elrabolt nejét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #2
    Épp ezért lehet frusztráló. Skill nem kell hozzá, az egész trial and error-on alapszik, mint egy régi Dragon´s Lair játék. Na jó, majdnem. Ez azért eléggé frusztráló lehet.
    Én még nem vettem meg, de mindenütt ezt olvastam róla.
  • Tinman #1
    "akik a sok elhalálozás miatt nem vitték végig a programot"

    Azoknak javaslom, hogy vágják le a kezüket és tosszák a seggükbe. Csak azért, mert az Outlast 2 nem volt HC nehéz játék. Tök átlagos nehézsége volt, a gond inkább a tájékozódással meg a "mire gondolt a költő" helyzetekkel volt.

    Sztori mód... agyamat eldobom. Nézd meg YT-on. Hát ebben a játékban vajmi kevés gond volt abból, hogy harcolni kellett volna a mobokkal, mert el kellett kerülni őket. Aki meg erre nem képes, az minek ül le játszani? Nulla ügyesség kell hozzá, csak nyomni sunnyogni kell, meg kivárni, figyelni...