Ötvös Tibor

Friss Red Dead Redemption 2 információk

Érdekes és igen részletes információk jelentek meg az ősszel érkező Red Dead Redemption folytatásával kapcsolatban.

2017 augusztusában a Trusted Reviews birtokába jutott számos információ és érdekesség a Red Dead Redemption folytatásával kapcsolatban, ám az oldal (nevéhez híven) nem akarta ezeket addig nyilvánosságra hozni, míg a Rockstar hivatalos közegből meg nem erősít párat. Mivel ez megtörtént az elmúlt hetekben, így a honlap most mindent leírt, ami a hozzájuk eljuttatott információhalmazban szerepel. Ezek alapján pedig a korábbinál is izgalmasabbnak tűnik a Red Dead Redemption 2.

A GTA Online sikere után nagyon meglepett volna mindenkit, ha a western nem kapna multis részt és persze jön is az alapjátékkal. A Red Dead Redemption Online három játékmóddal érkezik. A Battle Royale a Fortnite és a PlayerUnknown's Battlegrounds játékmenetét másolja majd, de feltehetően kapunk valami eredeti is benne. A Revive and Survive két csapatot állít szembe egymással és célunk likvidálni a másik tagjait. A saját társainkat egy komolyabb sérülés után még meggyógyíthatjuk és visszahozhatjuk a harcokba. A harmadik a Money Grab pedig egy táskányi pénzt tesz a pálya közepére és ezt kell a két csapatnak megszerezni majd elvinni a saját állomásukra.


A játékmenetet tekintve a Red Dead Redemption 2 természetesen egy teljesen nyitott világot kínál, melyből eddig két területet, Armadillo és Ridgewood városát leplezték le. A városok élik a maguk kis életét és természetesen megtalálhatunk mindent, amire szükségünk lehet: üzleteket, ivókat, szerencsejáték barlangokat. A vonatok nem csupán a városok közötti utazásokra szolgálnak majd, hanem amolyan kisebb közösségként is funkcionálnak és folyamatosan cserélődnek az utasok is. Mellékküldetésekkel szolgálnak és persze jutalmat kapunk ezekért.

Ahogy a többi Rockstar játékban, úgy itt is lesz a felső sarokban egy Körözési státusz, mely az elkövetett bűntényeink alapján változik majd. A harcok során pedig érdemesebb lesz megsebesíteni az ellenfeleinket, hiszen így információt csikarhatunk ki az életükért cserébe és így egyszerűbb beazonosítani a banda többi tagját. A Red Dead Redemption 2 grafikailag az élvonalban tanyázik, már az állóképek alapján is csodálatosnak tűnik minden, szóval várjuk az őszt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • muerte2 #5
  Ennek a jateknak szamomra az egyjatekos mod a lenyege.
  Az mas kerdes, hogy a GTA kapcsan az online moddal hülyere keresik magukat igy varhato volt, hogy ebbe is bekerül.
 • ugh #4
  Akkor klise.
 • Macropus Rufus #3
  ott a pont :)
 • ntex #2
  Azért elég fura "lopásról" írni, ha ugyanaz mindkét játéknak a kivitelező csapata :)
 • Tikal #1
  gta online-ból lopott játékmódok ezek inkább....