Ötvös Tibor

Készül a Space Hulk: Tactics

A Warhammer 40K franchise történetében először a Genestealersek is irányíthatók lesznek a Space Hulk: Tactics berkeiben.

A Blood Bowl fejlesztője, a Cynide Studios tegnap jelentette be, hogy új Warhammer 40K játékot készítenek, mely a Space Hulk: Tactics nevet kapta. A program egy taktikai játék lesz, melyben a Space Hulk táblás változatát ültetik át a készítők a monitorjainkra és ezzel feltehetően már meg is nyerték a rajongók többségét a maguk számára. Ráadásul a Terminator Space Marine-ok és a Genestealersek oldaláról is beszállhatunk a harcba, azaz a széria történetében először állhatunk a "rossz" oldalra.

A játék a táblás szabályokra épül, ám bizonyos kártyás megoldások is bekerülnek majd a rendszerbe. Ezt úgy kell érteni, hogy az összecsapások előtt egy-egy ilyen kártya bevetésével jelentősen befolyásolhatjuk az erőinket. A program természetesen kap multit is, melyben a Blood Angels, a Space Wolves, az Ultramarines és a Dark Angels osztagok felett vehetjük át az irányítást. A Space Hulk: Tactics még az idén megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!