Ötvös Tibor

Az elvárt alatt teljesített a Star Wars: Battlefront 2

Jóval az elvárt szint alatt teljesített a Battlefront 2, ezért az EA visszahozza a mikrotranzakciókat a programba.

Az Electronic Arts tegnap hozta nyilvánosságra a 2017-es bevételi adatait és ebből egyértelműen kiderült, hogy a Star Wars: Battlefront II finoman szólva sem váltotta be a kiadó reményeit és elvárásait. Az EA saját számai alapján nagyjából egy millió példányos mínuszban vannak az eladások tekintetében és a loot boxos botrányok miatt ez már nem is nagyon fog emelkedni. Erre pedig úgy reagál a kiadó, hogy visszahozza a kritizált rendszer és újra lesz mikrotranzakció a programban.

És ha már a Star Wars világában járunk, érdemes megemlíteni, hogy a Respawn továbbra is gőzerővel fejleszti a saját kis akcióját, mely elvileg 2020-ban jelenik majd meg. Az pedig, hogy mikor érkezik a Battlefront 3 még kérdéses - főleg a második rész számai tekintetében. Idén biztosan a Battlefield jön, szóval leghamarabb 2019 végén érkezhet - hacsak nem a Titanfall készítői veszik át a sorozatot és akkor 2020-ban jöhet a cím.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZoliJ #3
    pedig épp kezdtem gondolkodni rajta, hogy megveszem, de így az EA spórolt nekem 17k-t
  • Prof William #2
    Remek üzletpolitika. Nem hallgatunk a rajongókra mert akkor ne adj isten még fejleszteni kellene. Inkább hozzuk vissza azt rendszert amitől anno mindenki vért hányt hogy csak azért is kisajtoljuk az utolsó centet is a hülyébb vásárlók zsebéből mielőtt a játék végleg eltűnik a süllyesztőben.

    Viszont egy új Battlefront a Titanfall 2 készítőitől nem leenne rossz. A T2-nek nagyon pofás volt a Single Player része is.
  • Sir Cryalot #1