Ötvös Tibor

Thimbleweed Park - PC-n és Switch-en fogyott a legjobban

Ron Gilbert szerint a Thimbleweed Park PC-n és Switch-en fogyott a legjobban, így minden további alkotása a jövőben is érkezik eme két platformra.

Ron Gilbert tavaly adta ki legújabb projektjét, a kultikus kalandjátékok előtt fejet hajtó Thimbleweed Park-ot, mely szerencsére meg is találta a saját kis közönségét. A Double Fine vezetője azonban ma egyértelművé tette a sajtó számára is, hogy a siker két platformnak köszönhető. Ezek pedig a PC és a Switch. Éppen ezért Gilbert ma bejelentette, hogy nem tudja elképzelni azt, hogy a következő projektjei e két platformot mellőzné.

A Thimbleweed Park öt főszereplőt kínál, akik között bármikor válthatunk a játék során. A kaland helyszíne egyébként a játék nevét viselő városkában egy gyilkossági ügyben indul nyomozás, de ahogy az már lenni szokott, sokkal több rejlik a háttérben, mint egy szimpla gyilkosság. Az egész helyzet egyébként nem véletlenül emlékeztet a Twin Peaks-sorozatra, a készítők felvállaltan a kultikus sorozatból merítették az alapötletet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ReszegKoldus #1
    "akik között bármikor válthatunk a játék során"

    Nem egészen így van, viszont a játék nagyon jó lett, az tény, jó lenne ha Ron Gilbert következő projektjei is ilyenek lennének :)