Ötvös Tibor

Érkezik az NBA Playgrounds: Enhanched Edition

Switch-re érkezik az NBA Playgrounds: Enhanched Edition, mely nem javítja fel a korábbi programot - egy teljesen újat kapunk helyette.

Tavaly jelent meg az igazi árkád kosaras élményt a monitorjainkra visszahozó NBA Playgrounds, mely már Switchre is elérhető, de hamarosan érkezik az Enhanched Edition is. Az ilyen kiadások kapcsán azt várjuk a csapattól, hogy 4K-s felbontást és pár extra terméket kapunk egy frissítés képében, ám a kosaras játék új kiadása valóban egy új kiadás lesz. Először is aki rendelkezik az alap változattal, az már ingyen magához szólíthatja az új változatot, azonban nem a régi változatban kell keresni a játékot.

Az Enhanched Edition kisebb méretű fájlban lesz letölthető és ebben benne lesz még így is az összes extra tartalom is. A letöltés után egy új fájl jelenik meg a Switchen és a régi, alapnak számító programot le is törölheti mindenki. Aki pedig az eredetit tavaly június 10. előtt vásárolta meg, az hamarosan ingyen megkapja a Shaq Fu: A Legend Reborn Switch változatát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!