Ötvös Tibor

Van kapcsolódás a Battlefront 2 és Az utolsó Jedik között

A Battlefront 2 befejezése vezet valójában Az utolsó Jedik nyitányához. Spoileres hír következik.

Bár eleinte nem nagyon foglalkoztak a rajongók azzal, hogy hogyan kapcsolódik a Battlefront második része a Star Wars univerzumhoz, ma a fejlesztők mégis elárulták a titkot. Az utolsó Jedik nyitányában ugye az Ellenállás éppen próbál kitörni az Első Rend gyűrűjéből és Poe csapatával elpusztít egy rombolót. Nos, aki esetleg elgondolkodott azon, mikor és mi alapján lett kitervelve az egész művelet, az most megkapja a választ.

A Battlefront 2 DLC-jének kampányában a főhős, Iden Versio ellopja az Első Rend Csillagrombolójának tervrajzait, ám ő maga nem jut le a hajóról. Helyette társa, Shriv és a lánya, Zay egy ellopott TIE Fighterben menekülnek el. A duó végül Leia kezébe adja a tervrajzokat, majd Zay csatlakozik az Ellenállás egyik külső csoportjához. Ezzel feltehetően előkészítettek pár jövőbeli DLC-t is. Mindenesetre így szerezhettek tudomás a Csillagromboló gyenge pontjairól és tiporhatta el Poe az Első Rend egyik legerősebb gépét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Nekem bejött nagyon Az ébredő erő nosztalgikus Ctrl+C/Ctrl+V sztorija, de azért jóból is megárt a sok. Tekintve, hogy A Jedi visszatérben is tudták, mit hol kell robbantani. Van egy olyan érzésem, az adatbiztonság nem a Birodalom erőssége. :)
  • cateran #3
    " A duó végül Leia kezébe adja a tervrajzokat, majd Zay csatlakozik az Ellenállás egyik külső csoportjához. Ezzel feltehetően előkészítettek pár jövőbeli DLC-t is. Mindenesetre így szerezhettek tudomás a Csillagromboló gyenge pontjairól és tiporhatta el Poe az Első Rend egyik legerősebb gépét."

    Sirva rohogok....eredetiseg -9999lvl, de hogy a faxba lehet 1 csillagrombolonak gyenge pontja, amit 1 vadasz kihasznalhat, ugy, hogy eddig nem volt? Negativ fejlesztesek vagy mi?
  • dregnarr1 #2
    Leia kezébe adja a tervrajzokat... micsoda eredetiség!
  • Zombee #1
    Ellopott tervrajzok...